Mattress Mack

 TWITTER
PUN KAO BROD

Video: Najveći kladioničar svijeta izgubio milijune na nestvaran način, ali mu je svejedno! ‘Brzo sam prebolio‘

‘Već se veselim sljedećoj avanturi. Kockar mora biti otporan na emocije, mora znati da će dosta puta pasti‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. siječanj 2023. 10:19

Svatko ima svoju priču kad je u pitanju sportsko klađenje, no ipak postoji velika razlika između onih koji uplaćuju listiće za euro ili dva, i onih koji ulažu milijune.

U ovu drugu, svakako malobrojniju skupinu spada i Jim McIngvale, 71-godišnji Amerikanac koji je poznat po svom nadimku Mattres Mack.

Gospodin je nedavno osvojio skoro 75 milijuna dolara na okladu da će njegova omiljena baseball momčad Houston Astros osvojiti naslov prvaka.

Međutim, nije ni Mattres Mack svemoguć, čak i takav znalac ponekad može pogriješiti. Izgubio je više od tri milijuna dolara kladeći se na Texas Christian University u NCAA finalu. Novac je rasporedio na dva listića, ali mu nijedan nije prošao jer je Georgia University slavio s uvjerljivih 65:7.

- Treba mi pet sekundi da ovo prebolim – ležerno je poručio Jim, inače vlasnik lanca salona namještaja.

Procjenjuje se da je 71-godišnji pasionirani kladitelj ‘težak‘ 350 milijuna dolara, nije stoga ni čudno da igra samo ‘na veliko‘.

- Već se veselim sljedećoj avanturi. Kockar mora biti otporan na emocije, mora znati da će dosta puta pasti. Pregrupirat ćemo se, i dalje ispočetka – poručio je McIngvale.

I dok proučava ponudu za potencijalna ulaganja, jedan ranije uplaćeni listić zasad mu dobro kotira. Riječ je o okladi da će košarkaška momčad Houston Universityja osvojiti NCAA naslov. Uložio je na to milijun dolara u vrijeme dok je tečaj iznosio osam. Houston je trenutačno vodeći, a Mattres Mack je kasnije okladu dodatno ‘podebljao‘ ulaganjem novih milijun i pol dolara...

Linker
27. travanj 2024 10:35