Snooker drama

 SCREENSHOT
PREKINUT MEČ

VIDEO Nevjerojatne scene i kaos u Engleskoj: ‘Ovo je zastrašujuće, nikada nisam vidio ništa slično‘

Muškarac koji je napravio kaos je nosio majicu s natpisom ‘Samo zaustavite naftu‘
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2023. 21:11

Nevjerojatne scene vidjeli su gledatelji Svjetskog prvenstva u snookeru. Na World Snooker Championshipu se dogodio jedan od najvećih skandala u povijesti ovog sporta. Muškarac i žena su upali na natjecanje i prekinuli igru.

Muškarac, koji je nosio majicu s natpisom ‘Samo zaustavite naftu‘ je iskočio iz publike tijekom meča između Roberta Milkinsa i Joea Perryja, popeo se na stol, kleknuo i stol zalio narančastim prahom, te tako prekinuo susret.

Isto je na drugom stolu, na susretu između Marka Allena i Fana Zhengyija, pokušala napraviti i jedna žena, ali nju je u startu zaustavio belgijski sudac Oliver Marteel. Susreti su prekinuti, a muškarca i ženu je osiguranje ispratilo izvan dvorane.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

- Nisam nikada vidio ovako nešto na snookeru. Ovo je prvi put. Ovo je zastrašujuće! Nadam se da će se stol oporaviti od ovoga. Sve nas je ovo iznenadilo. Ja kao igrač odmah pomislim: ‘Može li se stol oporaviti?‘. Ne znamo što je na tom stolu. Ima jako puno stvari koje treba otkriti i srediti. Za sada je to nepoznat teren - govorio je nakon incidenta sedmerostruki svjetski prvak Stephen Hendry.

Ovo je, naravno, zapalilo društvene mreže. Fanovi su se pitali što se dogodilo i prosvjednike su nazvali ‘moronima‘. Bilo je i nekih kojima je ovo bilo smiješno.

- Tako potrošiti najbolji dio vrećice s Cheetosima - komentirao je jedan navijač, dok je drugi dodao:

- Tko je ono rekao da je snooker dosadan?

Linker
29. travanj 2024 14:44