MEGAN BRIGGS Getty Images Via Afp
UHIĆEN UOČI UTAKMICE

VIDEO Zvijezdu vezali lisicama ispred stadiona, policajac suspendiran: ‘Majka me nije tako odgojila‘

Što da nisam Tyreek Hill? Bog zna što bi taj tip i ostali učinili, kazao je igrač američkog nogometa
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2024. 06:22

Zvijezda američkog nogometa Tyreek Hill priveden je zbog obijesne vožnje ispred stadiona Miami Dolphinsa na dan otvaranja nove sezone NFL-a.

Na snimci koja se u kratkom roku proširila društvenim mrežama može se vidjeti kako su policijski službenici oborili Hilla na tlo, a zatim ga vezali lisicama.

Snimku pogledajte OVDJE.

Jedan od trojice policajaca koji su uhitili zvijezdu Miami Dolphinsa suspendiran je na neodređeno vrijeme, a direktorica tamošnje policije Stephanie V. Daniel otkrila je da će pokrenuti internu istragu.

Hill je naposljetku pušten, a ubrzo je pokazao da incident nije ostavio traga na njemu. U pobjedi Dolphinsa nad Jacksonville Jaguarsima, Hill je imao touchdown koji je pokrenuo veliki preokret njegove momčadi, a proslavio ga je imitirajući vezanje lisicama.

image
CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp

Nakon utakmice, upitan o incidentu, kazao je da još uvijek ne razumije zašto su mu policajci stavili lisice, a prokomentirao je i suspenziju jednog od službenika.

- To bi vam trebalo reći sve što trebate znati - kazao je Hill.

- Nisam bio bezobrazan jer me majka nije tako odgodila. Nisam niti psovao. Ništa od toga. Kao što sam rekao, još uvijek pokušavam shvatiti zašto - dodao je Hill.

Amerikanac je također otkrio da nije htio zlorabiti status poznate osobe kako bi se izvukao iz situacije, ali pita se što bi bilo da nije NFL zvijezde.

- Ne želim spominjati rasu u cijeloj priči, ali ponekad je nekako sumnjivo. Što da nisam Tyreek Hill? Bog zna što bi taj tip i ostali učinili. Siguran sam samo da sam učinio ono što mi je ujak rekao da radim u tim situacijama: "Samo slušaj, stavi ruke na volan i slušaj."

image
MEGAN BRIGGS Getty Images Via Afp

Linker
10. rujan 2024 06:22