JAVIER SORIANO
Loše vijesti iz Italijie

Zaraženi Valentino Rossi i Federica Pelegrini: ‘Boljele su me kosti i imao sam temperaturu‘

Piše: HinaObjavljeno: 15. listopad 2020. 21:26

U Italiji je u četvrtak odjeknula vijest da su dvoje njezinih vrlo poznatih sportaša i zvijezda - motociklist Valentino Rossi i plivačica Federica Pelegrini - zaraženi koronavirusom. 

Sedmorostruki svjetski prvak u elitnoj klasi motoGP, Talijan Valentino Rossi (31) objavio je da je pozitivan na svom instagram turniru.

"Nisam se osjećao dobro kada sam se probudio, boljele su me kosti i imao sam temperaturu. Nazvao sam liječnika, koji je brzo napravio dva testa od čega je drugi bio pozitivan", kazao je Rossi, koji je tek 13. u ukupnom poretku u ovoj sezoni i propustiti će Veliku nagradu Aragonije ovaj vikend.

I talijanska plivačica Federica Pellegrini objavila je u četvrtak da je pozitivna i da mora odustati od putovanja u Budimpeštu kako bi sudjelovala u Međunarodnoj plivačkoj ligi (ISL).

"Upravo sam primila loše vijesti. Pozitivna sam", napisala je olimpijska prvakinja na 200 metara slobodno iz 2008. godine u videu na svom Instagram profilu.

Pellegrini je jedna je od najvećih zvijezda talijanskog sporta i šestorostruka je svjetska prvakinja. U dobi od 32-godine Pellegrini je već najavila da prekida karijeru nakon OI u Tokiju. 

Linker
15. listopad 2020 21:26