BEACTIVE NIGHT
VJEŽBAJ SVUGDJE

Završen Europski tjedan sporta: ‘BeActive Night‘ rasplesao društvo u Velikoj Gorici

Ovogodišnji Europski tjedan sporta završio je rasplesano, zajedničkom koreografijom uz tik tok izazov
Piše: PROMOObjavljeno: 03. listopad 2023. 17:45

U zelenilu parka dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici završen je Europski tjedan sporta, inicijativa koju Ministarstvo turizma i sporta organizira deveti put za redom u periodu od 23.-30. rujna. Više od 300 građana vježbalo je i plesalo pod zvijezdama uz ritmove dobre glazbe, naše poznate fitness trenere, plesne skupine i plesače.

Cilj #BeActive Nighta je građanima pokazati kako vježbati mogu uvijek i svuda što su jučer dokazali Turopoljci i Goričani. Program je krenuo u 19h plesnim nastupom poznate plesne skupine Megablast, a nastavio aerobic zagrijavanjem trenerice Nikoline Skender. Matija Ribić i Leon Levar građanima su pokazali kako se vježba s težinom vlastitog tijela nakon kojih je atmosferu podigla dinamična i uzbudljiva zumba koju je u ritmovima salse i reggeatona vodila Zumba fitness by Snježana.

image
BEACTIVE NIGHT

Hit večeri bili su Fit&Fun mini trampolini vođeni najpoznatijom trenericom ove vrste fitness programa Ivom Morandini na kojima su se građani dobro oznojili, a trening boks fit-a za građane vodio je poznati hrvatski survivor i boksač Leo Cvetković.

image
BEACTIVE NIGHT

Kroz plesne radionice Matije Smoleca građani su naučili osnovne korake cha cha cha, a za kraj večeri atmosferu su podigli Anita&Marko Bachata Fusion-om, miksom plesova iz Dominikanske Republike.

Ovogodišnji Europski tjedan sporta završio je rasplesano, zajedničkom koreografijom uz tik tok izazov na pjesmu I‘ll Be Missing You.

image
BEACTIVE NIGHT
image
BEACTIVE NIGHT

Linker
30. travanj 2024 15:03