SN
PRIJAVITE SVOJU EKIPU

Otvorene su prijave za 2. Pub kviz Sportskih novosti! Nova lokacija, nove runde i nove nagrade

Prijave se šalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Potrebno je navesti ime ekipe i članova (maksimalno pet po ekipi)
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2023. 10:41

Još uvijek se sliježu dojmovi s premijernog Pub kviza Sportskih novosti, a već vam najavljujemo drugo izdanje! Naši sastavljači već slažu najzanimljivija pitanja, o čijim ćete odgovorima moći mozgati na kvizu u ponedjeljak 20. studenoga u 19 sati.

S obzirom na velik interes, morali smo preseliti i na novu lokaciju, a to je IQ bar u Ulici Lavoslava Ružičke 66 (kod Filozofskog fakulteta u Zagrebu).

Prijave su otvorene, a ako želite biti sigurni da ćete ugrabiti svoje mjesto na kvizu, preporučamo vam da požurite i prijavite svoju ekipu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U prijavi je potrebno navesti ime ekipe i imena članova (maksimalno pet ljudi po ekipi). Naravno, za najbolje ekipe ponovno pripremamo nagrade.

Prvi kviz koji se održao u ponedjeljak zadovoljio je i najistančanija sportska nepca. Među 17 borbenih ekipa pobjedu je odnijelo društvo pod nazivom "Petorica u jabuci", čiji je član bio i Mladen Vukorepa. Lovac s HRT-ove Potjere, koji je redoviti gost na kvizovima, dao je "palac gore" našem kvizu.

- Prvi je kviz Sportskih novosti bio iznad svih mojih očekivanja. Svaka čast ekipi koja je to složila. Jedina je mala zamjerka što je kviz vremenski bio malo predug, no kvaliteta pitanja je bila na nivou. Ako budem mogao, vrlo rado ću ponovno doći na kviz - rekao je Vukorepa.

U obzir smo uzeli lovčevu preporuku, a na drugom izdanju kviza čekat će vas osvježeni format i nove runde, s kojima bi kvaliteta kviza trebala dosegnuti još veću razinu. Uz puno dobre glazbe, garantiramo vam sjajnu zabavu.

Neka igre počnu!

Linker
03. svibanj 2024 16:52