NEVIĐENA NEODGOVORNOST

'OVO JE NEVJEROJATNO, I ONDA ĆE SE ČUDITI KADA NAS PONOVNO ZATVORE! PA OVO SU ČISTI IDIOTI' Španjolski sportaši ostali šokirani prizorima s ulica

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2020. 22:18

Španjolci su po prvi put nakon više od mjeseca dana dopustili djeci da napuste svoje kuće, obzirom kako je kretanje do sada bilo omogućeno samo starijima i to ako je u pitanju bio posao ili šoping.

Broj zaraženih od koronavirusa u zemlji je u silaznoj putanji, a vlada je tako odlučila s popuštanjem određenih mjera. Jedni su se tako rolali, drugi vozili skuterima, biciklima, drugi su pak igrali nogomet ili košarku. Druženja je bilo na svakom koraku, a problem u čitavoj priči su predstavljali upravo roditelji koji su razgovarali u velikim grupama kao da se ništa nije dogodilo.

Takvi prizori zabrinuli su sportaše, točnije nogometaše Rayo Vallecana Oscara Valentina i Antonija Lunu, kao i još jednog nogometaša Deportiva. Spomenut su ostali šokirani prizorima i neogovornim ponašanjem ljudi.

- Pa kakve su ovo šetnje!? Pogledam na ulici i onda vidim ovo. Odgovor na nuli, ponovno radimo iste pogreške i onda ćemo se začuditi kada nas ponovno zatvore. Uopće nam ne pomažete - napisao je Valentin, a Lunin se nadodao: 'Da, ovo su čisti idioti!'.

Jedan nogometaš Deportiva na svojim je društvenim mrežama napisao:

- Bilo bi korisnije kada bi djeci dozvolili da izađu sami bez roditelja, oni bi bili puno odgovorniji.

Linker
19. travanj 2024 09:11