Slovenija - Srbija
 Zeljko Hajidnjak / CROPIX / CROPIX
SUSJEDI U LOŠOJ FORMI

PETI PORAZ U PET UTAKMICA! NOVO POSRTANJE 'ORLOVA' UOČI PUTA U HRVATSKU Slovenci ponovno uvjerljivo slavili protiv nekompletne Srbije

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 10. siječanj 2018. 21:06

I službeno je završio pripremni period za Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj. Utakmicom između Slovenije i Srbije u Velenju odigrane su sve prijateljske utakmice, a upravo je takav, prijateljski i miroljubiv, bio i spomenuti susret koji je završio rezultatom 33:25 (14:15) za momčad Veselina Vujovića.

Oba su trenera odmarala nekolicinu igrača, a Jovica Cvetković na ovom je susretu poštedio Marsenića, Đorđića, Šešuma, Nenadića, Vujina i vratara Cuparu, dok problema s ozljedom ima srednji vanjski Stefan Vujić. Praktički je srpski izbornik igrao bez svih najvažnijih karika u momčadi koje će u petak istrčati na parket Spaladium Arene.

Murska Sobota, Slovenija, 090118.
Prijateljska priprema utakmica izmedju Slovenije i Srbije uoci Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj.
Na fotografiji: Pettar Djordjic.
Foto: Zeljko Hajidnjak / CROPIX
Zeljko Hajidnjak / CROPIX / CROPIX
Slovenija - Srbija

Utakmica u Velenju neodoljivo je podsjećala na susret koji su ove dvije reprezentacije odigrale u utorak u Murskoj Soboti. Vrlo dobra i rastrčana Srbija u prvom poluvremenu konstantno je bila u prednosti, a nije mogla stati na kraj jedino desnom krilu Slovenije Gašperu Marguču koji je u prvom dijelu postigao četiri pogotka.

Početkom drugoga dijela Slovenija je ubacila u višu brzinu, odmah napravila seriju 5:1 i do kraja utakmice samo povećavala vlastitu prednost koja je stala na konačnih plus osam.

Dojma smo kako bi se prednost nastavila povećavati da su Slovenci imali više vremena jer je Srbija izgledala prilično nezainteresirano i sterilno u napadu koji je u drugom dijelu postigao samo deset pogodaka.

Linker
18. svibanj 2024 10:40