Dragan Kobiljski i supruga

 TOM DUBRAVEC Cropix
NAJTEŽI DANI

Poruka koja slama srce: Poznati srpski sportaš i supruga izgubili kćer u masakru pa objavom dirnuli regiju

‘Koliko smo nijemi od boli, toliko smo sretni zbog svih koji su se uspjeli spasiti‘
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2023. 08:49

Jedna od devet žrtava masakra koji se u srijedu dogodio u elitnoj školi na beogradskom Vračaru bila je kći bivšeg odbojkaša Dragana Kobiljskog. Kobiljski je tijekom igračke karijere nosio dres Partizana, a kasnije bio glavni trener Crvene zvezde, a tragična vijest zatekla ga je u Rumunjskoj gdje je trener kluba Zalau.

Tri dana nakon strave u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dirljivom su se porukom preko Facebooka oglasili Dragan i njegova supruga Nina.

- Hvala puno svima, beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povrijeđene drugare i nastavnicu. Koliko smo nijemi od boli za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su se uspjeli spasiti. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovu bol nekako preživjeli - napisala je Nina.

Podsjetimo, fotografije shrvanog Kobiljskog obišle su regiju. On je još u četvrtak preuzeo ruksak i ružičastu bilježnicu svoje 14-godišnje kćeri E. K. koja je ubijena u pucnjavi, a nakon toga je i zalijepio osmrtnicu na vrata škole.

image

Dragan Kobiljski lijepi osmrtnicu svoje kćeri

TELEGRAF.RS
image

Dragan Kobiljski i supruga

TOM DUBRAVEC Cropix
image

Dragan Kobiljski i supruga

TOM DUBRAVEC Cropix
image

Dragan Kobiljski i supruga

TOM DUBRAVEC Cropix

Linker
13. travanj 2024 16:42