Screenshot: Twitter
VELIKE POHVALE

POTENCIJALNI PREDSJEDNIK SAD-a OBOŽAVA MIOČIĆA 'On ga doslovce obožava!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2016. 21:19

Predsjednik UFC-a je prije nekoliko mjeseci od Stipe Miočića zatražio da poradi na svojoj popularnosti, a istu je i dobio kada je hrvatski borac iz Clevelanda, ponajviše zahvaljujući svojim posljednjim nastupima, postao glavna priča u svijetu slobodne borbe. Uz nekoliko zanimljivosti, svoje je mišljenje o novom prvaku, Dana White otkrio novinarima The News-Heralda, piše Fightsite.

White je inače u prijateljskim odnosima s Donaldom Trumpom, potencijalnim budućim predsjednikom SAD-a, a jedna od tema nihovog posljednjeg razgovora bio je upravo novopečeni vladar teške kategorije. Zanimljivo, priču o Stipi započeo je Trump, a ne UFC-ov predsjednik.

“Rekao je, ‘Što misliš o Stipi Miočiću? Je li izgledao nevjerojatno u toj borbi'”, otkrio je White dio razgovora s Trumpom pa nastavio, “Trump obožava Miočića. Ne možete ne voljeti Stipu.”

White je Miočićevu izvedbu nazvao epskom

“Mislim da nije mogao pružiti bolju izvedbu u osvajanju titule. Bio je to epski nastup, koliko god epski može biti.”

Stipe je priliku za napad na pojas izborio nokautiravši Andreija Arlovskog, ali veliku ulogu je odigrala i njegova reakcija po završetku tog meča.

“Obožavam to, volim likove koji su toliko nabrijani na osvajanje titule da su mi spremni otkinuti glavu kako bi došli do nje. Ne sviđaju mi se oni koji samo žele biti u UFC-u. Želim životinje. Stipe je bio takav i to mi je pokazao one večeri kada se derao na mene kroz ogradu i definitivno mi je to pokazao u borbi s Werdumom.”

Bit će zabavno ako Stipe zadrži pojas

“Volim borce koji dominiraju. Bit će zabavno ako Stipe zadrži pojas na neko vrijeme. Ako se drži tog pojasa, onako kako voli Cleveland i kako on voli njega, to će uvijek biti zabavna priča.”

“Možda zvuči arogantno, ali je istinito. Ljudi će nakon odlaska iz te arene govoriti kako je to bio jedan od najboljih sportskih događaja kojima su svjedočili za vrijeme svojih života”, zaključio je White.

UFC 203 je na rasporedu 10. rujna u clevelandskoj Quicken Loans Areni. Priredbu će predvoditi Stipe Miočić i Alistair Overeem u bitci za teškaški pojas, a na istom ćemo eventu gledati dvoboj bivšeg prvaka Fabricija Werduma i jednog od najopasnijih teškaša današnjice, Bena Rothwella.

Linker
05. svibanj 2024 07:59