Screenshot: YouTube
GORKO RAZOČARANJE

'Potpuni pad' najvećeg protivnika Cro Copa: Evo kako je legendarni Fedor zavarao cijeli svijet

Piše: Fight SiteObjavljeno: 23. listopad 2015. 10:34

U tri mjeseca, apsolutno svi svjetski portali koji se bave borilačkim sportovima, no i ne samo oni, na redovnoj su bazi pisali o ruskom borcu te o situaciji s njegovim povratkom, piše Fight Site. Bilo je tu vijesti o raznim pregovorima, dolazile su svakakve informacije, Fedor je govorio kako ga zanimaju samo borbe na najvišem nivou, a onda je prije točno mjesec dana došla vijest kako se vraća nastupom u novoj japanskoj organizaciji.

Ta riječ vraća možda i nije najbolja jer, ako je suditi po posljednjim izjavama, riječ bi mogla biti o samo jednom nastupu, kojim bi podigao kvalitetu prvog eventa Rizin promocije, ali i ne samo to. Sve dovodi do zaključka kako je cijela ova situacija zapravo bila besplatna tromjesečna glomazna medijska promocija nove borilačke organizacije bivšeg vlasnika Pridea, Nobuyukia Sakakibare.

Dakle, Fedor je u ovom slučaju više nastupio kao poslovni čovjek, nego kao borac. Izuzetno dobro je iskoristio veličinu svog imena, kao i činjenicu da veliki dio MMA fanova smatra kako nije dao sve. Oni koji ga obožavaju i glorificiraju ga žele vidjeti u UFC-u iz razloga da potvrdi tu svoju veličinu, dok oni koji to isto osporavaju su ga napokon željeli vidjeti u potpunom padu.

Naravno, možda i najveći dio su bili oni najrealniji, oni koji jednostavno žele vidjeti koliko još Fedor može. U svakom slučaju, sve tri skupine MMA fanova su očekivali Fedorov potpis za UFC, što su uostalom govorile i ankete, ne samo na Fight Siteu, nego i kod renomiranih svjetskih medija.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Linker
01. srpanj 2024 18:12