adidas promo
UŽITAK U KRETANJU

Predstavljamo vam Futurenatural - adidasovu najnoviju inovaciju u svijetu obuće

Dizajnirane su da zrcale brzinu i promjenu smjera sportaša, imaju besprijekoran dizajn
Piše: PromoObjavljeno: 12. ožujak 2021. 18:39

adidas je izbacio najnoviju inovaciju u svijetu košarkaških tenisica - Futurenatural. Dizajnirane da zrcale brzinu i promjenu smjera sportaša, Futurenatural nudi besprijekoran dizajn i novi sistem 360 stupnjeva koji stvara prirodne prednosti za sportaša.

Jednodijelni kalup za cipele radi s prirodnim pokretom sportaša kako bi otključao potpunu slobodu i kutove kretnji. adidas Harden Vol. 5 prve su tenisice s ovom tehnologijom.

image
adidas promo

Futurenatural ima najbolje od adidasove midsole tehnologije s BOOST-om za vrhunsku udobnost i LIGHTSTRIKE-om koji pruža potporu super laganim jastučićima, a i dalje zadržava vrhunsku responzivnost. Ovaj novi proces i tehnologija koja debitira na Harden Vol. 5 dizajnirana je kako bi se omogućilo sportašima da se slobodno kreću u bilo kojem smjeru kao nikada do sada.

image
adidas promo

"Futurenatural je novi proces za stvaranje cipela i savršena je tehnologija za Harden Vol. 5 s Jamesovim dinamičnim stilom igre i potezima na terenu koji se razlikuju od bilo kojeg drugog igrača", rekao je Rashad Williams, viši direktor obuće u adidas Basketballu. "James nudi povratne informacije sa stajališta dizajna i osjećaja prilikom nošenja tenisice, što je iznimno važno tijekom našeg kreativnog procesa i u konačnici nas je dovelo do razvoja Futurenatural tehnologije koja odgovara njegovoj igri."

image
adidas promo

Kako je Futurenatural osmišljen:

• SPOJ: adidas je pregledao skenirane snimke stopala tisuća košarkaša širom svijeta i proveo opsežno istraživanje kako bi stvorio novi kalup za cipele, koji pruža anatomski ispravan prikaz atletskog stopala. To stvara revolucionarni spoj koji usko predstavlja oblik stvarnog ljudskog stopala i djeluje kao produžetak tijela.

• STABILNOST: Za vrhunsku stabilnost, adidas je proizveo besprijekoran dizajn. Dizajnerski tim adidasa stvorio je evoluirani proces za stvaranje teksturiranog gornjeg dijela tenisice pomoću ekstremnog pritiska iz svih smjerova (360 stupnjeva) i topline od 135 stupnjeva. Potplat se zatim sastavlja na kovani gornji dio cipele. Besprijekorno gornjište i potplat daje sportašima puni kontakt za prirodan osjećaj i potpunu stabilnosti koju do sada nikada prije nisu iskusili.

• SLOBODA KRETANJA: Futurenatural također sadrži uzorcima trenja koji pruža bolje prianjanje za brže promjene kretanja.

image
Promo

Futurenatural i Harden Vol. 5:

• Zbog svog dinamičnog stila igre, brzine na terenu i neusporedive sposobnosti promjene smjera s loptom, Futurenatural je s razlogom predstavljen u sklopu tenisice Jamesa Hardena – Harden Vol. 5.

Potražiti ih možete u Sport Vision trgovinama ili na Sport Vision web shopu OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 01:04