'SUPERMANOV UDARAC'

Prije meča hvalio se da mu suparnik ništa ne može pa doživio nokaut godine!

Udarac je izgledao toliko moćno da ga je portal za MMA borbe Sherdog.com već proglasio kao jednog od potencijalnih kandidata za nokaut godine.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. lipanj 2015. 16:32

U petak navečer je u Kansas areni održana borilačka priredba Bellator 139 gdje su glavnu borbu (u teškoj kategoriji) odradili Cheick Kongo i bivši prvak Aleksander Volkov. Francuz, koji je svojedobno odlukom sudaca svladao našeg Mirka Filipovića, slavio je nakon uvjerljive predstave.

No, najzanimljivija borba večeri bila je ona u srednjoj kategoriji između Pata Schillinga i Hisakija Katoa. Prije meča oklade su bile da će slaviti Schilling ako se borba bude održala u 'stand up-u', te je i on sam rekao: "Svatko tko kaže da može stajati samnom, puše u prazno."

No, ta mu se izjava obila u glavu - doslovno. Japanac, kojem je ovo prvi meč u SAD-u, u drugoj rundi izveo je nevjerojatan "superman punch", kojim je momentalno nokautirao američkog kickboksača. Udarac je izgledao toliko moćno da ga je portal za MMA borbe Sherdog.com već proglasio kao jednog od potencijalnih kandidata za nokaut godine.

Linker
20. travanj 2024 11:53