StoryEditor
Blanka Vlašić
 Duje Klaric / CROPIX
#SPORTAŠIZAZAGREB

PRODUŽENA KAMPANJA 'SPORTAŠI ZA ZAGREB' Blanka Vlašić i Iva Majoli do danas su prikupile više od 375.000 kuna za žrtve potresa!

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2020. 21:34

Nekoliko dana nakon serije razornih potresa koji su zauvijek promijenili Zagreb te rezultirali gubitkom jednog mladog života, jedna od najvećih sportašica Hrvatske Blanka Vlašić pokrenula je crowdfunding kampanju Sportaši za Zagreb.

Akciji se odmah pridružila hrvatska tenisačica Iva Majoli čija je dugogodišnja karijera u svijetu tenisa omogućila da kampanja dosegne brojne tenisačice i tenisače i osobe iz svijeta sporta koje su donacijama bile spremne pomoći Zagrebu.

Zagreb, 071211
Teniski centar CMROK.
Bivsa tenisacica Iva Majoli.
Foto: Ivan Mijic / CROPIX
CROPIX
 

Kampanja je pokrenuta s ciljem poticanja što više sportaša da na svojim društvenim mrežama potaknu svoje kolege i pratitelje da se priključe kampanji i doniraju sredstva za pomoć Zagrebu. Do danas je prikupljeno više od 375.000 kuna, a najavljene su i nove donacije iz svijeta sporta.

Od početka kampanje, sportaši, sportske organizacije i osobe iz javnog života doniraju sredstva za pomoć Zagrebu. Jedan od njih je i legenda hrvatskog nogometa Zvonimir Boban, koji je donacijom podržao inicijativu za pomoć gradu Zagrebu. Brojni sportaši i sportske organizacije ovih su dana na svojim društvenim mrežama promovirali kampanju i motivirali na doniranje. 

Kampanja Sportaši za Zagreb traje do 17. travnja, a za pomoć Zagrebu može se donirati na crowdfunding stranici GoGetFunding klikom na sliku dolje:

 

Sva sredstva prikupljena u kampanji prosljedit će se na račun Vlade RH za akciju Zajedno za Zagreb.

Linker
28. svibanj 2020 01:56