Slijeva nadesno: Ilija Lončarević, Dino Rađa, Siniša Sušec i Tvrtko Puljić u podcastu Supersportske
 SN
SUPERSPORTSKE

Rađa: LeBron ili Jordan? Tu nema nikakve dileme! Naš najbolji igrač ikad? Ne, nije Dražen, evo i zašto!

U studiju je gostovao i Ilija Lončarević, koji je otkrio što ga najviše smeta u igri Dalićeve momčadi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2020. 07:52

Hrvatska nogometna reprezentacija u rujnu i listopadu odigral je četiri službene i jednu prijateljsku utakmicu s vrlo promjenjivim uspjehom. Nakon tri nastupa Vatrenih u posljednjih desetak dana u šestom izdanju podcasta Supersportske igrače i Dalića secirao je je jedan od najdugovječnijih hrvatskih trenera Ilija Lončarević.

Čovjek koji je u svojoj desetljećima dugoj karijeri vodio brojne momčadi u rasponu od Dinama do reprezentacije Libije bez dlake na jeziku analizirao je probleme koje je vidio u izdanjima doprvaka svijeta, a najveći, po Iliji, jest činjenica da primamo toliko golova. Lončarević tvrdi kako zna što je tome uzrok, a pričao je i o tome gdje trebaju igrati Kramarić i Pašalić te se posebno dotaknuo, kako je rekao, 'svog igrača, kojeg sam trenirao još dok je imao 17 godina', Domagoje Vide, koji je očito u krizi.

Košarkaška legenda Dino Rađa bio je vrlo konkretan suočen s pitanjem može li nakon najnovijeg NBA naslova LeBron James stati u istu rečenicu s Michaelom Jordanom. Znatno teža dilema bila je tko je najveći hrvatski košarkaš svih vremena... Svoje je mišljenje o toj temi dao i treći gost u našem studiju, novinar i kolumnist Sportskih novosti Tvrtko Puljić.

Pričao je Dino i o problemima koje je korona prouzročila košarci, što će biti s velikim predolimpijskim turnirom u Splitu, ABA ligi, Ciboni, angažmanu Mršića u Zadru, a otkrio je i tko mu je trenutno najdraži svjetski sportaš...

Pogledajte podcast:

Linker
16. listopad 2020 07:52