Domagoj Duvnjak

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
SJAJNA ATMOSFERA

Arena je slavila rukomet, a klinci navalili na Duvnjaka. Obrvan: Ovo nam se već treći put događa...‘

‘Teško smo ovo izdržali, ali na našu sreću, ipak jesmo‘, kazao je Duvnjak nakon bitke u ZG Areni.
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 03. ožujak 2022. 23:10

Arena je slavila rukomet. Bila je razočarana, ali su klinci nakon utakmice navalili na Domagoja Duvnjaka što je dakako sjajna slika za sport. Teško je ovako izgubiti, ali se eto mora i to.

Ivica Obrvan vukao je teške poteze i doveo brod skoro do spasa, ali na kraju nije uspio.

- Razočarani smo, ali kao trener moram biti zadovoljan jednom takvom utakmicom. I oni su bili oslabljeni i mi bez Kavčića i Srne. Dali smo maksimum, pa i zaslužili bod, ovo je mislim treći puta da gubimo gol razlike. Uzvratili smo u svemu, ali nismo uspjeli. Nakon ovakvih utakmica se pada, no ja vjerujem da mi nećemo i da ćemo se u Aalborgu boriti do kraja. Teško je bilo što reći nakon ovog.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

Domagoj Duvnjak bio je sretan nakon pobjede:

- Za nas velika pobjeda koja nas štedi u prvom redu za osminu finala. Zagreb je bio odličan, posebno se pokazao vratar Slavić i bilo je tu dosta sreće. Imali smo problema s rosterom, Niklas Landin je operirao slijepo crijevo, Dahmke ima koronu, Bilyk problem sa zadnjom ložom, Ekberg je danas dobio crijevnu virozu na dan utakmice, a ozlijedio se i Wiencek. Tako da smo teško izdržali, ali na našu sreću ipak jesmo.

Nikola Grahovac koji je pomogao dobro Musi i Gojunu u sredini obrane Zagreba kaže:

- Šteta, zaslužili smo barem bod koji bi nam puno značio. Mislim da s bodovima u Danskoj možemo proći skupinu.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

Filip Jicha trener Kiela realan.

- Sretan sam zbog pobjede, jer smo bili dosta oslabljeni. Zagreb je bio u odličnom izdanju. Bila je velika borba, na kraju i malo sreće na našoj strani. Nije nas Zagreb iznenadio, vidjeli smo protiv Szegeda da su odlična momčad.

Harald Reinkind strijelac pobjedonosnog gola zaključuje:

- Sretan sam jako. Bila je fizički jako teška utakmica. Zagreb igra sve bolje i bolje i jako je dobro saznanje da ćemo preskočiti osminu finala u tako teškom rasporedu.

Linker
25. travanj 2024 18:34