Željko Babić
 REUTERS/Marko Djurica
ČEKA SE AMEN UO-a

BALIĆEVO PREDSKAZANJE POSTALO REALNOST Željko Babić ostaje izbornik rukometne reprezentacije: 'Znam što sam rekao, ali Hrvatska je iznad mojih riječi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2016. 17:12

Ono što je Ivano Balić ekskluzivno nekidan otkrio za SN postaje realnost: Željko Babić ostaje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Zaključak je to današnje konferencije za medije pri HRS-u, na kojoj je doduše Zoran Gobac dodao da će ostavku razmotriti Upravni odbor za desetak dana, ali babić i balić dogovorili su se oko daljnje suradnje. Što god to značilo, činjenica je da je Hrvatska više od mjesec dana tražila novog izbornika, da bi na mjestu korimilara ostao - onaj stari.

"Ako HRS vjeruje da još mogu pomoći, moja je obveza to prihvatiti, čast je biti hrvatski izbornik."

''Neizmjerno volim Hrvatsku i neizmjerna mi je čast da mogu biti izbornik hrvatske reprezentacije. Hrvatski rukometni savez i hrvatska reprezentacija ispred su mog karaktera, mojih stavova i riječi. Sve što sam rekao u tom trenutku i sigurno sam imao svoj razlog, međutim ako ljudi iz HRS-a misle da još uvijek mogu pomoći hrvatskoj reprezentaciji, onda je moja moralna obveza kao građanina Hrvatske da pomognem ako mogu. Treba čekati Upravni odbor”, istaknuo je Babić.

Linker
20. travanj 2024 02:15