CROPIX
SPREMAN ZA RAD

BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE REPREZENTACIJE SE VRAĆA POSLU, NAZIRE SE NJEGOVA NOVA DESTINACIJA 'Imao sam nekih obiteljskih problema, ali sada je sve OK'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 01. listopad 2019. 10:09

Zagreb je i u Zadru održao status najgledanije momčadi Lige prvaka. Bilo je straha hoće li dvorana Kreše Ćosića biti dovoljno puna, ali Zadrani su to odradili sjajno i pokazali koliko su sportski grad koji poštuje velike priredbe, a ova je to bila, iako je samo Barca bila vrhunska na terenu.

Zagreb je ostao dužan i Zagreb se mora vratiti u Zadar i pokazati drugačije, jer zadarska publika je to zaslužila. Pljeskali su Veselinu Vujoviću, uz pomoć Bijelih lavova navijali za Zagreb i to je strašan plus. Rukomet i Višnjik koji diše košarkaški našli su zajednički jezik preko reprezentacije koja je u Zadru uvijek briljantno dočekana i tu suradnju, takav odnos treba nastaviti, to je jedan bolji, drugačiji put od svakodnevice. Dokaz da se može.

I zato bravo Zadar!

Utakmicu u Zadru posjetio je Željko Babić, nekdašnji izbornik, koji je u posljednje vrijeme pauzirao od rukometa. No, odlučio se vratiti.

- Imao sam nekih obiteljskih problema, ali sada je sve OK i želim se vratiti u rukomet. Kada i kamo ne znam, samo znam da sam se poželio rada - kaže dobro raspoloženi Babić.

Kako svari stoje najbrže bi mogao u svoj Meškov s kojim je ostvario najveće uspjehe kada je radio u Bjelorusiji. Akcije sadašnjeg trenera Alonsa nakon lošeg starta u SEHA ligi i Ligi prvaka su u padu, a jako je dobro znamo da veliki gazda Aleksandar Meškov ima jako dobro mišljenje o našem stručnjaku.

Linker
21. travanj 2024 19:54