Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
OTVOREN ISTUP

ČELNI ČOVJEK HRVATSKOG RUKOMETA NAKON DEBAKLA NA OI PORUČIO BEZ OKOLIŠANJA 'Balić ima imidž i karizmu, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. rujan 2016. 12:02

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Tomislav Grahovac izrazio je nezadovoljstvo nastupom reprezentacije na Olimpijskim igrama, a među prozvanima su se našli izbornik Željko Babić i koordinator Ivano Balić.

Hrvatska je turnir napustila u četvrtfinalu nakon poraza od Poljske, a Grahovac, čini se, nije nimalo zadovoljan.

- Ja sam otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan s postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim, s dojmom - izjavio je čelni čovjek HRS-a u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

Neki zagovaraju Babićevu smjenu, ali otkaz sam po sebi ne mora donijeti ništa dobroga.

- Nisam pristalica donošenja odluka vruće glave, ajmo sjesti pa vidjeti što se može napraviti. Ali opet podvlačim da jedini interes svima mora biti hrvatska reprezentacija i HRS - kaže Grahovac, koji je otvoreno prozvao i legendu hrvatskog rukometa Ivana Balića, danas koordinatora rukometnih selekcija.

- On ima svoj ugled u svijetu rukometa i on jednostavno mora svoj imidž i sve svoje kvalitete podrediti interesu rukometnog saveza. Jedino to u tom slučaju može biti dobro. On kao koordinator može puno više angažmana uložiti i mora se puno više izložiti i nekakvim konfrontacijama, rješavati sve potencijalne sukobe gdje god oni bili i prema kome god oni bili - zaključio je Grahovac.

Rijeka, 220716. 
Sportska dvorana Marino Cvetkovic, Opatija. 
Konferenciju za medije Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatske muske seniorske rukometne reprezentacije 
Teme konferencije za medije bile su:
produzenje suradnje izmedju Hrvatskog rukometnog saveza i Uniline d.o.o., posljednja faza priprema hrvatske muske seniorske rukometne reprezentacije u Opatiji pred odlazak na Olimpijske igre, pripremne utakmice hrvatske muske rukometne reprezentacije protiv reprezentacije Slovenije. 
Na fotografiji: Ivano Balic i Petar Metlicic
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

Linker
04. svibanj 2024 18:05