ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
KAKO SU IGRALI

Cindrić ne igra 2 tjedna i onda povede Hrvatsku do pobjede, a taj mali je klasa koji zabija kad drugi ne mogu

Kako su igrali hrvatski rukometni reprezentativci u 23:20 pobjedi protiv Srbije na rukometnom Euru
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 16. siječanj 2022. 07:05

HRVATSKA

Najbolji u momčadi - Cindrić 5 - Dođe, ne igra dva tjedna i onda povuče reprezentaciju do velike pobjede. Zabio je tri gola, nije se potrošio previše, jer je na to morao paziti. Sve je dobro, klasno odmjerio.

Pešić 2 - Nije mu išlo, dvije obrane su bile premalo. Nije bio njegov dan.

Šunjić 4 - Ocjena i broj obrana su isti iz osnovnog razloga što su nas njegove obrane digle da sačuvamo prednost ostvarenu u prvom dijelu.

Jelinić 3 - Jako dobra itakmica, kao prednji u obrani kada nije bilo nikoga odigrao je odlično i bitno usporio agresivnost Kukića, ključnog igrača Srbije.

Ravnić - Samo epizode bez ocjene.

Čupić 5 - Fantastični Ivan Čupić. Šest golova iz igre, makar je na početku promašio penal. Uvijek kada treba Čupić je ekstra kvaliteta i to ga čini velikim igračem.

Glavaš - Nije igrao

Musa 5 - Čovjek dođe i odigra utakmicu kao da se skupa s timom pripremao cijelo vrijeme. Svaka čast Denisu Špoljariću koji je s njim radio proteklih dana. Obrana primi 17 iz igre, što više dodati.

Marić - Bio je na dipoziciji, ali nije ulazio u igru.

Šipić 3 - Žestoka borba s Marsenićem i Pechmalbecom. Nadobivao se batina, ali je puno napravio za vanjsku liniju što je bilo iznimno važno. I još isključenja na njemu.

Jaganjac 3 - Prvo poluvrijeme vrlo dobro, dva gola. U drugom se nije pojavio zbog udarca u glavu. Njegova silina nam je falila.

Gadža 2 - Počeo je, protiv tvrde obrane Srbije i nije mu išlo baš kako je očekivao i on i izbornik.

image

Ivan Martinović

ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Martinović 5 - Mali je top klasa, zabija teške golove, zabija penal kada nitko drugi ne može. On je igrač za veliku budućnost i bude li imao pratnju kao u subotu još puno ćemo se veseliti.

Ivić 2 - Imao je šansu, izgledao je solidno, ali je promašio zicer koji nas na sreću nije previše koštao u konačnom zbroju sa Srbijom.

Grahovac - Uz Musu kao i u Zagrebu je imao mini rolu i to je bilo solidno, ali nije za neku konkretniju ocjenu

Lučin 5 - Još jedna sjajna utakmica što samo dokazuje koliko vrijedi i koliko nam treba u ovom timu. Zabio je pet teških golova, ubrzao našu igru i veliki je dobitak za Hrvatsku.

Izbornik Hrvoje Horvat 5 - Dobro pripremljena utakmica u specifičnim okolnostima. Bili smo mirni kada je trebalo i ta mirnoća se vidjela na terenu.

SRBIJA: Bomoštar, Cupara 3,5, Ivanišević, V. Ilić, Šotić 2, Radivojević 4, Đukić 3, Pechmalbec 3, Marsenić 3, Pešić, Borzas 3, Sretenović 3, Kukić 3,5, Milosavljević 2, Obrović 3.

Izbornik Tony Gerona 3

Suci

Schultze i Tonnies (Njemačka) 2

Linker
26. travanj 2024 16:05