Ćamila i Debelić
 SCREENSHOT
NEKA IM JE REKLA

Dobri duh hrvatske reprezentacije, sjajna Ćamila poslala poruku svim Dancima: ‘Čestitam vam na pobjedi‘

‘Sve možete, ali ne možete nas dobiti prije nego što ste odigrale s nama‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2020. 17:47

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je povijesnu brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25-19.

Najbolji plasman do sada na europskim prvenstvima Hrvatice su ostvarile na prvom izdanju tog natjecanja 1994. u Njemačkoj, kad su osvojile peto mjesto, a još su dvaput bile šeste (1996. i 2008.). Na svjetskim prvenstvima su dvaput bile zaustavljene u četvrtfinalu (1997. i 2011.), baš kao i u jedinom nastupu na olimpijskom turniru, 2012. u Londonu.

Nakon susreta posebno je oduševljena bila Ćamila Mičijević kao i Ana Debelić koja je dan ranije bila izabrana u najbolju sedmorku EP-a.

- Ne znam što da kažem, vjerojatno sanjamo - rekla je u uvodu Ćamila nakon čega ju je lagano pljusnula suigračica Debelić na što su se obje slatko nasmijale, a onda su se okrenule utakmici.

Ćamila je za početak prokomentirala Dance koji su u uvodu utakmice poručili da Hrvatska nema nikakve šanse.

- Sve možete, ali ne možete nas dobiti prije nego što ste odigrale s nama. Pozdravljam sve Dance koji su nas dobili i izgleda da svih onih sto posto koji su bili na njihovoj strane nisu značili ništa.

Ana Debelić je najbolji pivot Europskog prvenstva.

- Zahvaljujem se svim curama koje su mi dodavale i omogućile mi ovu nagradu. Hvala svima što ste nas podržavali.

Linker
24. travanj 2024 15:10