Mikkel Hansen je bio žrtva drskih lopova

 VICTOR JOLY Dppi Via Afp
KAKAV ŠOK

Drama u Parizu! Lopovi upali zvijezdi u stan, supruzi se predstavili kao majstori, pa ukrali 60 tisuća eura

Dok je supruga slavnog rukometaša shvatila da se ne radi o majstorima, bilo je već prekasno
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2022. 16:51

Legendarni danski rukometaš Mikkel Hansen čeka operaciju koljena koje ga muči već duže vrijeme. Operirat će ga u Danskoj, a onda slijedi četiri do šest tjedana pauze. Tako će sigurno propustiti susret svojeg PSG-a i Elveruma u Ligi prvaka, a ovo mu je i zadnja prilika da s Parižanima osvoji naslov jer iduće sezone prelazi u danski Aalborg.

Ipak, Hansen je mislima trenutno daleko i od rukometa i od operacije koljena. Njegova je obitelj doživjela jako neugodno iskustvo kada su im drski lopovi upali u stan u Parizu i sa sobom odnijeli nakit vrijedan oko 60.000 eura. Da stvar bude gora, sve im je omogućila rukometaševa supruga.

Hansenova odabranica Stephanie Gundelach je bila u stanu kada su na vrata pozvonili lopovi i predstavili se kao majstori. Objasnili su joj da moraju nešto popraviti i iskoristili njenu nepažnju da počiste sef koji se nalazi u stanu. Kada su otišli, Stephanie je shvatila da je nestao nakit i pozvana je policija.

Istražitelji pokušavaju ući u trag lopovima, a ovo nije prvi slučaj napada na sportaše u francuskom glavnom gradu. Nedavno je Hansenov suigrač Elohim Prandi napadnut nožem, a u zadnjih par godina su u više navrata lopovi iskoristili odsutstvo igrača PSG-a i počistili njihove domove.

Linker
20. travanj 2024 12:00