Manuel Štrlek i Domagoj Duvnjak
 AFP
‘STVARNO JE MAJSTOR‘

‘Duvnjak nas je ubio!‘: Sjajni hrvatski rukometaš opisao što im je napravio naš najbolji sportaš

Hrvatski reprezentativac u Veszpremu Manuel Štrlek je Final Four gledao od doma
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 31. prosinac 2020. 17:57

Veszprem je jedno od većih razočaranja završnice u Kölnu, možda i najveće s obzirom na kadar s kojim raspolaže u ovom trenutku. Sjajni roster David Davis opet nije pretvorio u pobjedničku momčad.

Što o tome kaže Manuel Štrlek, ovaj put iz fotelje?

- Sigurno da je trag ostao, da smo jako razočarani, baš kao i naši navijači, jer očekivali smo više. Igrali smo loše prvo i odlično drugo poluvrijeme protiv Kiela. Imali smo sve, nismo uspjeli kapitalizirati ni +4 ni +2 i Kiel je to kaznio. U utakmici za 3. mjesto bili smo potpuno prazni, tako da poraz od PSG-a nije neko iznenađenje.

Zašto ste izgubili od Kiela?

- Tu je opet Duvnjak napravio sve, kada smo bili na +4 ukrao nam je samo kako on zna tri lopte i vratio Kiel u utakmicu. Doista je majstor bez kojeg Kiel ne bi mogao. Što se nas tiče, može se dogoditi loš dan, nama se dogodio u polufinalu i tu nema popravka. Idemo dalje, igramo dobar rukomet i tražit ćemo novu priliku, vjerujem sa mnom.

Kad se priključujete reprezentaciji?

- Imat ću 2. siječnja kontrolu zbog ozljede pa ako sve bude kako bi trebalo biti, od 2. navečer bit ću na raspolaganju. Veselim se da ćemo ponovo biti skupa i uvijek sam optimist po tom pitanju. Samo da bude zdravlja - zaključio je Štrlek.

Linker
05. svibanj 2024 23:03