Izbornik Hrvoje Horvat

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
EVO TKO JE DOBIO POZIV

EURO kakav Hrvatska ne pamti: Izbornik pozvao čak 6 novih igrača, stiže i sin bivšeg reprezentativca!

Pozivi su otišli novoj šestorici igrača. U Mađarsku dolaze novi vratar, lijevi bek, pivot...
Piše: Dražen Pinević/SNObjavljeno: 18. siječanj 2022. 11:27

Promjene u Mađarskoj se nastavljaju. Reprezentacija je u utorak prijepodne krenula iz Szegeda u Budimpeštu gdje će u četvrtak odigrati prvi susret nastavka natjecanja protiv Crne Gore. Drugi protivnik je u subotu Danska, a to su jedina dva protivnika koja smo saznali u ponedjeljak. Preostala dva znat ćemo večeras.

Zaraženi igrači više nisu u Szegedu, prebačeni su u Zagreb gdje će nastaviti s oporavkom, obavljati testiranja, pa kada netko opet bude zdrav, moći će se priključiti timu u Budimpešti. Zasad nitko od zaraženih nije ozdravio, a ima li novih zaraza saznat ćemo prije večernjeg treninga u Budimpešti.

Nažalost, Hrvatska je ostala bez Halila Jaganjca koji je nakon potresa mozga u utakmici protiv Srbije prenoćio u bolnici u Szegedu i nije igrao protiv Ukrajine. Jaganjac se nije sasvim oporavio, liječnici ne žele riskirati i on se sa zaraženima vratio u Zagreb.

Uglavnom, pozivi su otišli novoj petorici igrača. To su vratar Kristijan Pilipović iz Schaffhausena, Ivan Slišković - lijevi bek Porta, Vlado Matanović desno krilo PPD Zagreba, Mateo Maraš desni bek Pelistera iz Makedonije, te već najavljeni Dominik Kuzmanović na poziciji umjesto zaraženog Mateja Mandića.

Dodajmo i da novim pozivima tu nije kraj. U momčad stiže i Veron Načinović, 21-godišnji pivot Zameta, te sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Alvara Načinovića.

Moramo se biti spremni kompletirati jer nam se protiv Ukrajine dogodilo da nemamo 16 igrača u zapisniku, a to svakako nije dobro.

Linker
16. travanj 2024 15:16