DARKO TOMAS Cropix
MOJ DREAM TEAM

Goran Šprem otkrio svoju idealnu momčad: ‘Ova trojica su bili i bit će najbolji koji su ikad igrali‘

U novom izdanju serijala ‘Moj Dream Team‘ svoju idealnu sedmorku je otkrio nekadašnji proslavljeni rukometaš
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 16. svibanj 2024. 11:45

Kako bi izgledala najbolja momčad sastavljena od igrača s kojima ste igrali u karijeri? To je pitanje koje smo odlučili postaviti našim proslavljenim bivšim sportašima iz momčadskih sportova i te idealne momčadi predstaviti našim čitateljima. U serijalu ‘Moj Dream Team‘ iz tjedna u tjedan ćete se moći prisjetiti legendarnih sportaša i velikih karijera naših sugovornika.

Nakon što je Aleksandar Aco Petrović prošlog tjedna otvorio seriju ovih videa, na red je došao proslavljeni rukometaš Goran Šprem. Osvajač zlatne olimpijske medalje iz Atene i tri svjetske reprezentativne medalje imao je i uspješnu klupsku karijeru u kojoj je igrao s mnoštvom sjajnih igrača. Koga od njih je stavio u svoju idealnu momčad pogledajte u videu:

Osim idealne sedmorke Šprem je dodao i obrambene igrače, a odgovorio je i na pitanje kako bi ova momčad funkcionirala u današnje vrijeme. Za sve one koji se žele prisjetiti izbora Ace Petrovića mogu to napraviti ovdje, Špremov izbor pogledajte i u videu ispod, a sljedećeg tjedna nam u goste dolazi bivši vaterpolist Ratko Štritof.

Linker
16. svibanj 2024 17:55