ALEX NICODIM/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alex Nicodim/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
IZNENAŽUJUĆI PORAZ

Hannover šokantno ispao od drugoligaša, Cindrić objasnio zašto je prešao iz Barcelone u Dinamo

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša ove sezone igra u rumunjskoj prijestolnici
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 05. listopad 2023. 15:10

Nakon što je u Kupu Njemačke u utorak Kiel na domaćem terenu eliminiran od Wetzlara, dogodilo je još jedno veliko iznenađenje. Ove godine odlični Hannover eliminiran je kod drugoligaša Bietigheima 31:29. Mali pothvat napravio je novi prvoligaš Eisenach koji je pobijedio na gostovanju kod Stuttgarta 26:25. Špikić 6 obrana za pobjednika, Šnajder 1 gol. Iznenađenja nisu dopustili Bergischer u Nordhornu (35:27) i Göppingen za koji je 2 gola dao Josip Šarac, a 3 Krešo Kozina u Lemgu (31:25).

Cindrić gost EHF-a

Luka Cindrić je od početka sezone novi igrač Dinama iz Bukurešta kojeg mnogi smatraju glavnim favoritom za osvajanje Europa lige ove sezone. Luka je bio gost stranica EHF-a, a evo što između ostalog rekao.

Ponosan sam na sve što sam postigao u Barceloni i imam samo lijepe uspomene. Xavi Pasqual mog dugogodišnji trener iz Barcelone je jedan od glavnih razloga zašto sam se odlučio pridružiti Dinamu iz Bukurešta. Svidio mi se projekt i siguran sam da možemo postići velike stvari s njim na čelu. Mislim da cijela momčad ima veliki potencijal i puno prostora za napredak. Europska liga je svake godine sve jača i ako mene pitate, postoje momčadi koje bi se bez problema mogle natjecati protiv najboljih momčadi Lige prvaka. Naš prvi cilj je osvojiti sve što možemo u Rumunjskoj, a u Europi osigurati plasman na finalni turnir našeg kupa.

Linker
01. svibanj 2024 09:51