Policijski auto

 Goran Mehkek/CROPIX
‘BRAVO, JUNAČINE!‘

Herojski čin rukometaša iz Vinkovaca: Zatekli prevrnuti kamion, staklo im isjeklo ruke, zakasnili na utakmicu...

Iako nisu odigrali zakazani dvoboj, upisali su veliku pobjedu
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2024. 09:26

Nisu stigli na utakmicu, ali svejedno su pobijedili. Rukometaši Spačve jučer su imali zakazani ogled u Karlovcu, ali na putu do odredišta zatekli su prometnu nesreću. I nisu morali dvaput razmišljati što im je činiti...

"BRAVO, JUNAČINE! Rukometaši Spačve iz Vinkovaca danas su trebali igrati u Karlovcu, no na putu, pred njihovim očima, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj se kamion prevrnuo preko obje trake. Rukometaši su odmah istrčali, razbili stakla kamiona i spasili unesrećnog vozača.Na utakmicu nisu stigli, no iza njih je najveća pobjeda koju rijetki mogu doživjeti. Veliko poštovanje, momci", stoji u objavi Instagram stranice "volimhrvatsku" i "hrs_istra", a oglasio se i sam klub iz Vinkovaca.

"Nažalost, utakmica u Karlovcu neće biti odigraana. Zbog teške prometne nesreće koju smo i sami za dlaku izbjeglinismo na vrijeme uspjeli doći do Karlovca. Na otprlike popla puta do Karlovca svjedočili smo prevrnuću kamiona direktno ispred nas. Odmah po nesreći naši dečki potrčali su u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo te ga izvući iz kamiona pri čemu su i sami dobili ozljede na ruci od krhotina stakla. Uz to smo vozaču pružili i prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo uspjeli na vrijeme doći", napisao je klub.

Linker
20. listopad 2024 17:43