BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix)
Zanimljiv komentar

‘Hrvatice su me iznenadile, ali nisam oduševljena njihovom igrom. Srbija je bolja reprezentacija...‘

Izabranicama Ljubomira Obradovića utakmica protiv Hrvatske je odlučujuća za nastavak Eura
Piše: SNObjavljeno: 07. prosinac 2020. 17:11

Dragana Pešić Belojević, jedna od najboljih rukometašica u povijesti Srbije, vjeruje u pobjedu protiv Hrvatske u utakmici odluke na Europskom prvenstvu za rukometašice.

Izabranicama Ljubomira Obradovića sutrašnja utakmica protiv Hrvatske je odlučujuća za nastavak natjecanja na Euru nakon poraza od Mađarica i pobjede protiv svjetskih prvakinja Nizozemki.

"Krivo mi je što su izgubila od Mađarske jer sam sigurna da bi naša reprezentacija u još jednoj utakmici pobijedila. Cijela ih je situacija dovela do pada koncentracije i umora", rekla je Pešić Belojević za Tanjug.

Hrvatska pak nakon dvije utakmice ima dvije pobjede.

"Hrvatice su me iznenadile, pobijedile su dvije ozbiljne ekipe. Nisam oduševljena njihovom igrom, ali vidi se borbenost. U svakoj utakmici Srbije i Hrvatske su druge stvari u pitanju i nadam se da će proraditi naš inat. Mislim da smo bolja reprezentacija. Sutra se trebaju koncentrirati na samu utakmicu, na dobru obranu i napad i biti borbene. Onda ćemo pobijediti jer smo bolji. Nadam se pobjedi i plasmanu u drugi krug", rekla je bivša reprezentativka Jugoslavije.

Linker
25. travanj 2024 00:43