GORAN MEHKEK Cropix
ZVUČNI TRANSFER

Hrvatska reprezentativka iz Lokomotive prešla u Podravku: ‘Iznenađena sam pozivom, sve se dogodilo jako brzo‘

Posljednje četiri godine provela je u Lokomotivi, s Hrvatskom je 2020. osvojila europsku broncu u Danskoj
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. lipanj 2022. 16:04

Prije nje su ugovore s Podravkom Vegetom potpisale Lucija Bešen i Dora Kalaus, još prije godinu dana u Koprivnicu su stigle Larissa Kalaus i Sara Šenvald, a u utorak smo doznali da će još jedna igračica aktualnih hrvatskih prvakinja krenuti na sjever.

Nova članica Podravke je Andrea Šimara, reprezentativka s lijevoga krila.

- Pozitivno sam iznenađena pozivom. Sve se dogodilo jako brzo te sam izuzetno sretna i zadovoljna što smo dogovorili suradnju i što mi je vodstvo kluba iskazalo povjerenje. Mlada smo ekipa, uglavnom domaće igračice i vjerujem da puno možemo postići. Uzbuđenje isto tako ne mogu sakriti i jedva čekam da krenemo s pripremama – rekla je Šimara.

Posljednje četiri godine provela je u Lokomotivi, s Hrvatskom je 2020. osvojila europsku broncu u Danskoj, a u prošloj sezoni je sa 173 pogotka bila treći strijelac hrvatskog prvenstva uz postotak šuta od 86 %.

Zanimljivo je da je Andrea do 11. godine igrala tenis, da bi se potom posvetila rukometu u Trešnjevci. Ova sezona za nju još nije gotova, s ‘Kraljicama šoka’ sudjelovat će na Mediteranskim igrama...

Linker
25. travanj 2024 01:10