CROPIX
RUKOMET

HRVATSKA ŽENSKA REPREZENTACIJA Izbornik Mrđen objavio kandidatkinje za Europsko prvenstvo

Piše: HinaObjavljeno: 14. studeni 2016. 18:45

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen objavio je popis od 18 igračica koje će pozvati na pripreme za Europsko prvenstvo koje će se održati u Švedskoj od 4. do 18. prosinca.

Na popisu izbornika Mrđena su Ivana Kapitanović (Podravka), Gabrijela Bešen (Sesvete-Agroproteinka), Marina Razum (Lokomotiva), Ekatarina Nemaškalo (Podravka), Paula Posavec (Zrinski), Nataša Janković (Ardesen), Nikolina Zadravec (Podravka), Vesna Milanović-Litre (Krim Mercator), Andrea Čović (Vardar), Ana Debelić (Podravka), Andrea Penezić (Vardar), Sonja Bašić (Ipress Center-VAC), Žana Marić (Metraco Zaglebie Lubin), Ćamila Mičijević (Dunaujvarosi), Dora Krsnik (Podravka), Marijeta Vidak (Podravka), Valentina Blažević (Krim Mercator), Selena Milošević (Podravka).

Reprezentativke će se okupiti u utorak, 22. studenoga u 11 sati ispred Doma sportova u Zagrebu, a pripreme će odrađivati u Ivanić-Gradu sve do odlaska na Europsko prvenstvo.

Hrvatska će na EP igrati u skupini D, a suparnice će joj redom biti Rusija, Norveška i Rumunjska. Prve tri reprezentacije izborit će plasman u drugi krug natjecanja.

Linker
19. svibanj 2024 14:16