KRAJAC DAMIR/CROPIX Cropix
NASTAVILI S POJAČANJIMA

Hrvatski prvak doveo kapitalca! Povratak iz Bundeslige nakon devet godina: ‘Imam veliki motiv i želju‘

‘Veseli me što ću nakon jedne jake Bundeslige moći dati svoj doprinos ovom mladom Zagrebu‘
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 28. travanj 2021. 14:58

Zagrebova lista pojačanja sve je duža, na njoj je sada i Jakov Gojun, nekdašnji reprezentativac koji se vraća iz berlinskog Füchsea. Nema dvojbe da će s njim i Musom obrana Zagreba imati drugačiju dimenziju. Treba reći da su Zagreb pojačali i Čupić, pa vratarski tandem Ivić Slavić, te mladi srednjak Sirotić i tu pojačanjima neće biti kraj, jer se uz još neke manje rošade traži i 'kapitalac' na vanjskoj poziciji.

- Prije svega želim zahvaliti upravi PPD Zagreba na pozivu. Drago mi je da sam opet došao u Zagreb, gdje sam i započeo karijeru. Mogu slobodno reći da mi je Zagreb bio odskočna daska prema inozemnoj karijeri. Respektabilna momčad s Čupićem, Musom, Ivićem i ostalima se slaže za sljedeću sezonu, što mi se jako svidjelo. Veseli me što ću nakon jedne jake Bundeslige moći dati svoj doprinos ovom mladom Zagrebu koji uz pomoć nas nekoliko starijih može ostaviti svoj rezultatski trag. Trenera Obrvana poznajem i poznam njegov stil rada. Ozbiljan je i zahtjevan te slobodno mogu reći da traži savršenstvo. Imam veliki motiv, želju i volju, te sam siguran da uz dobar radi i borbu dolaze bolji dani za Zagreb nego ove sezone – zaključio je Gojun.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Službeni potpis stavio je i Dino Slavić sadašnji vratar španjolskog Ademar Leona.

- Mislim da mi je nakon tri godine u Leonu ovo jedan dobar iskorak u karijeri. Nadam se da ću svojim igrama doprinijeti ciljevima koje klub ima. O glavnom treneru sam čuo samo sve najbolje, dok sam s nekolicinom igrača igrao u Premijer – zaključio je Slavić.

Linker
16. travanj 2024 22:14