Željko Musa s Eura iz siječnja ove godine
 AFP
DOBRA VIJEST ZA PRVAKA

Hrvatski reprezentativac opet doma! Stup obrane Kauboja, potpisao za PPD Zagreb: ‘Izabrao sam promjenu‘

"Zagreb ima mladu momčad, sigurno da im nedostaje malo i iskustva za iskorak"
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 09. prosinac 2020. 15:27

Željko Musa (34) je od sljedeće sezone novi igrač PPD Zagreba. Iskusni pivot, stup obrane naše reprezentacije, prekida dugogodišnju karijeru u kojoj je igrao za Medveščak, Trebnje, Gorenje, Kielce i Magdeburg, te se vraća u klub u kojem je krenuo svojevremeno, ali stvarnog seniorskog staža nije ostvario previše.

Da je to veliko pojačanje za Zagreb uopće nije upitno, ali nije upitno ni da će klub morati malo regulirati trenutnu situaciju u kojoj ima već četiri kružna napadača – Burića, Šipića, Grahovca i Stojnića.
Sam Musa najavio je kraj priče u Magdeburgu, zbog obitelji se vraća doma, a nakon potpisa za PPD Zagreb će reći:

- Odlučio sam se za promjenu, premda sam imao i ponudu o nastavku u Magdeburgu. Prošao sam cijelu rukometnu akademiju u Zagrebu, trenirao i s prvom momčadi, pa slijedom nekih okolnosti sam otišao iz Zagreba i nisam imao priliku zaigrati s prvom ekipom. Ovo je nova prilika. Zagreb ima mladu momčad, sigurno da im nedostaje malo i iskustva za iskorak, a ja zaista volim surađivati s mladim igračima tako da mi je to dodatna motivacija. Igranje Lige prvaka mi je također bio cilj – kaže Musa.

Obrana će se posložiti, sa 34 godine Musa još može igrati dosta bude li posvećen kao dosad, a poznajući ga u to nitko ne sumnja. E sad treba rješavati i napad, to će biti nešto teže, a vjerojatno i skuplje. (drp)

Linker
18. travanj 2024 13:40