Patrik Ćavar i Zlatko Saračević na sprovodu još jednog člana generacije iz Atlante - Iztoka Puca
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SLOMLJENI PATRIK ĆAVAR

‘Kakva smo mi bili škvadra! Zlatko ne smije umrijeti, toliko toga ga je čekalo, nedavno mi je pričao...‘

‘Zlatko je bio dobri duh našeg rukometa. Sjajan igrač, moćan bombarder, i teška pozitiva‘.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2021. 22:50

Reakcije na tragičnu smrt legendarnog Zlatka Saračevića stižu večeras iz cijelog rukometnog svijeta. Posebno su pogođeni oni koji su Sarača poznavali, njegovi suigrači iz zlatne olimpijske generacije 96'.

Patrik Ćavar nedavno se čuo sa Saračevićem...

"Zlatko je bio dobri duh našeg rukometa. Sjajan igrač, moćan bombarder, a s druge strane teška pozitiva. Bio je simbol one naše zlatne rukometne generacije iz Atlante. Bili smo stvarno škvadra. Znali smo divljati, bilo je tu i čašica, ali znali smo s tim balansirati. Bili smo pravi profesionalci kad je trebalo biti, a znali smo biti i divljaci kad se slavilo. Sarač, Božo i Neno su tu bili glavni. I dalje sam u šoku. Zlatko ne smije umrijeti. Toliko toga ga je čekalo. Pričao mi je nedavno kako želi biti pravi trener, kako u rukometu ima planove. Ne mogu shvatiti što se desilo". 

U šoku je bio i Slavko Goluža.

"Šokiran sam. Mislio sam ga nazvati nakon utakmice da mu čestitam. Uvijek smo se čuli nakon utakmica, ali ovaj put mi se javio kondicijski trener Podravke i rekao što je bilo. Ne želim uopće sad pričati o tome kakav je Saračević bio kao igrač, bitno je da ljudi znaju da je bio veliki, veliki čovjek. Nikad mu neću moći zahvaliti na svemu što je napravio za mene i vječno ću pamtiti trenutke provedene s njim".

Linker
28. veljača 2021 22:54