Pedja Milosavljevic / CROPIX
REAKCIJA IZBORNIKA

LINO ČERVAR SE OGLASIO NAKON DRAME U SRBIJI 'Teško je bilo igrati u ovakvim okolnostima, čestitke mojim igračima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2019. 22:22

Hrvatska je remizirala sa Srbijom na gostovanju u Beogradu (25-25) u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Lino Červar svjestan je da to nije najbolje što Kauboji mogu ponuditi, ali je čestitao svojim igračima na borbenom nastupu.

"Došli smo tu hendikepirani... Mislim da je trebalo ovo izdržati. Kriterij suđenja i cijelu utakmicu. Čestitke mojim igračima. Zadovoljan sam borbenošću. Teško je bilo igrati u ovakvim okolnostima. Od trenutka kad smo pali, onda smo pokazali mentalnu snagu i vratili se. Možda smo mogli biti i malo mudriji na kraju, ali mogli smo i izgubiti...Nama je svaka utakmica bitna jer se uvijek uigravamo i jedva čekamo da se ovi povrijeđeni vrate. Igrali smo malo statički i došli smo u krizu realizacije u određenom trenutku drugog poluvremena. Sada čekamo Zadar i gledatelje koji jedva čekaju utakmicu", prva je reakcija izbornika nakon utakmice u Štark Areni.

Marin Šego s 12 obrana bio je ponajbolji pojedinac u hrvatskoj momčadi.

"Pokazao se na Svjetskom prvenstvu i on je naša snaga. Za njega imam samo komplimente", nahvalio je izbornik našeg vratara.

Nova utakmica sa Srbijom na rasporedu je 14. travnja u Zadru.

Rezultati by SofaScore

Linker
17. svibanj 2024 09:11