ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
KAOTIČNA SITUACIJA

Mamić otkrio kaos na klupi: ‘Pa nije se znalo tko ulazi, a tko izlazi!‘ Kaleb: ‘Sad se vidi kako smo...‘

‘Ova utakmica razotkrila je mnoge stvari koje smo možda i gurali pod tepih‘, rekao je Kaleb.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2021. 20:30

Hrvatska sportska javnost pod dojmom je teškog poraza od Argentine na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Završilo je 23:19, a nakon dvoboja u mix-zoni u Kairu izjave su dali kapetan Domagoj Duvnjak i Marko Mamić, čovjek koji je dugo, gotovo do samog kraja bio naš jedini strijelac u drugom poluvremenu.

- Bila je ovo jedna užasna utakmica za nas, previše kaotična. Ovo je situacija u kojoj kao da se nervoza uhvatila u reprezentaciji. Nismo uspjeli - rekao je Duvnjak, a Mamić je dodao...

- Bili smo toliko neorganizirani da se ni kod izmjena nije znalo tko ulazi, a tko izlazi...

RTL-ov stručni sukomentator Nikša Kaleb ovako je ocijenio partiju Kauboja protiv Argentine.

- Prije svega možemo čestitati Argenticima na zasluženoj pobjedi. Nećemo njih analizirati, bitni smo sami sebi. Što se tiče našeg plasmana, papir sve trpi, ali praksa je nešto drugo. S ovakvom izvedbom teško je očekivati da imamo ikakve šanse protiv Danske. Ova utakmica nam je razotkrila mnoge stvari koje smo gurali pod tepih, sada smo vidjeli da nismo toliko dobro pripremljeni, da ne možemo igrati jedan na jedan, ali i da se ne možemo pouzdati u Duvnjaka da nam bude glavni u obrani i napadu - rekao je Kaleb.

Nije ovo običan poraz...

- U svakom slučaju, volio bih da smo mi ovu priču s Linom Červarom zaključili na ljepši način. Nažalost, tako se dogodilo. Danska i Francuska ispali su u prvom krugu na prošlom SP-u pa nikome nije pala dlaka s glave. Treba prespavati, vidjeti pa riješiti o tome tko će biti nasljednik Line Červara - poručio je nekadašnji reprezentativac.

Linker
22. listopad 2021 01:50