Milosavljević jedva čeka ponovo navući najdraži dres
 ŽELJKO HAJDINJAK/CROPIX
Naoružana strpljenjem

Najbolja igračica Podravke želi pojačati Hrvatsku, ali zatvorena je u hotelu: ‘Nije ugodno iskustvo...‘

‘Dočekao me na aerodromu vozač iz organizacije Europskog prvenstva, s njim je bila i medicinska sestra‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. prosinac 2020. 13:33

Dejana Milosavljević u petak je otputovala u Dansku kako bi se priključila hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji u drugom krugu Europskog prvenstva. Međutim, prije samog odlaska na put morala je riješiti niz obveza...

- Prvo smo u klubu trebali napraviti sve liječničke pretrage. Vadila sam krv, obavila preglede za pluća, EKG, tlak, bila kod kardiologa. Naravno, ništa bez testiranja na Covid-19, jer se u Dansku ne može ući bez negativnog nalaza - priča Dejana.
Testiranjima tu nije bio kraj.

- Dočekao me na aerodromu vozač iz organizacije Europskog prvenstva, s njim je bila i medicinska sestra koja mi je uzela bris za testiranje. U kombiju sam se odvezla do svog hotela, reprezentacija je smještena u drugom. Moram biti izolirana u sobi do nedjelje poslijepodne, ako sve bude OK. Testiranje je bilo i u subotu, još jedno slijedi u nedjelju. Kad navečer stignu svi nalazi, moći ću se priključiti reprezentaciji. Sve skupa nije baš ugodno, ali kad pogledaš zašto sve to radiš, onda nije ni teško.

Navikla na karantenu

I što ima novo u karanteni?

- Nedavno sam bila 10 dana zatvorena, tako da mi to nije ništa nepoznato. A ništa, gledam utakmice na televiziji, treniram prema programu kondicijskog trenera. Sreća da je soba velika, zapravo apartman, pa mogu i malo prošetati - smije se najbolja igračica Podravke ove sezone.

Hoće li moći biti od pomoći curama u utorak?

- Ja se osjećam stvarno dobro, ali tih 10 dana u zatvorenom na svakoga bi ostavilo traga. Ne možeš ni potrčati, smanji se kapacitet pluća, padne snaga... No, u međuvremenu sam trenirala 10 dana, nadam se iskreno da mogu pomoći curama. Oduševile su me igrom i borbenošću, obranom sa sjajnom Teom, ali i napadom. Jedva čekam priključiti im se - poručila je Dejana Milosavljević.

Linker
22. travanj 2024 06:53