Lazar Kukić

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
KOMENTAR SRPSKOG MVP-A

‘Ne treba podcijeniti Hrvatsku, ali imamo veliku šansu za pobjedu! Bili su velika svjetska sila, ali...‘

Srpski rukometaš Lazar Kukić oglasio se uoči okršaja s Hrvatskom na Europskom prvenstvu
Piše: SNObjavljeno: 14. siječanj 2022. 19:09

Najkorisniji igrač Srbije u prvoj utakmici natjecanja protiv Ukrajine Lazar Kukić svjestan je važnosti okršaja s 'Kaubojima'. Budući su već pobijedili Ukrajinu, Srbima bi eventualna pobjeda protiv Hrvatske praktički osigurala drugi krug i kartu do Budimpešte.

"Nema puno vremena za slavlje, takvo je prvenstvo i svaki drugi dan se igra utakmica. Sada se spremamo za balkanski derbi i nadam se da će sve ići po našem planu", rekao je Kukić za B92.net.

Onda je najavio okršaj s Hrvatskom.

"Znamo da su proteklih godina bili velika sila u europskom i svjetskom rukometu. U posljednje vrijeme je došlo do smjene generacija i ekipa im je pomlađena. Ne treba ih podcijeniti. Mislim da imamo veliku šansu da se pobjedom plasiramo u narednu fazu, što nam je cilj od samog početka natjecanja", dodao je Kukić.

U slučaju da se Srbima ostvari njihov plan, s Francuskom bi u posljednjem okršaju odlučivali o pobjedniku skupine.

"Nismo došli tu biti treći, to je rekao i naš kapetan Marsenić. Došli smo proći grupu, pokazali smo da možemo igrati s momčadima kakva je Francuska", zaključio je Kukić uoči okršaja Hrvatske i Srbije koji je na rasporedu u subotu u 20.30h.

Linker
20. travanj 2024 00:45