Nemile scene u Gospinom polju nakon utakmice Dubrovnik - Sesvete, sukob igrača i navijača s Ivom i Antoniom Dragićem
 FOTO: TONčI VLAŠIĆ
SPORTSKI SKANDAL U DUBROVNIKU

Nezapamćeni incident i opća makljaža na terenu: ‘Ovo je bruka! Neka vide svi, policija, institucije...‘

‘Igrači ostavljaju srce na terenu, ne dobijaju ni kune, a onda ih dopredsjednik i sin vrijeđaju‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2021. 09:26

Nemile scene dogodile su se nakon utakmice 13. kola rukometne PAKET 24 Premijer lige između RKHM Dubrovnik i Sesveta u Gospinom polju, međutim, ne između dvaju suparnika, već igrača i navijača (roditelja i prijatelja igrača) domaćih s jedne, te Iva i Antonia Dragića s druge strane, dopredsjednika dubrovačkog kluba odnosno kondicijskog trenera, piše Dubrovački vjesnik.

Ivo Dragić je tijekom utakmice uputio s tribina kritike na račun igrača, a kako to nije dobro sjelo roditeljima igrača, pale su ružne riječi nakon utakmice. Reagirao je dopredsjednikov sin, Antonio Dragić, nastala je gužva u koju je nakon toga uletio Ivo Dragić. Bilo je udaranja.

- Ovo je bruka i sramota. Nekoliko igrača se bori za klub, ostavlja srce na terenu, bez kune već duže vrijeme, i doživi uvrede od alfe i omege kluba, Iva Dragića, te njegovog sina. I ide napast čovjeka koji je samo nešto prigovorio i rek'o. Na njegovo konstantno vrijeđanje svih ovih godina. Pogledajte šta su uradili. Tuča na terenu, Policija će doć. Ovo je bruka. Ovo je sramota dubrovačkog sporta! Sramota! Šta više reć? Momci koji se trude tu, koji godinu dana nisu plaću primili – prvi je reagirao Maro Dabelić, kapetan RKHM Dubrovnik.

Čuli su se i povici: 'Dragiću odlazi iz Kluba'. Došla je nakon svega i policija (potvrđeno je kako je jedna osoba ozlijeđena), a igrači ističu kako neće igrati dok je Ivo Dragić u klubu, piše Dubrovački vjesnik.

Utakmica je tako pala u drugi plan, a u njoj je opet Silvio Ivandija doveo Sesvete u Gospino polje, te je opet protiv Dubrovnika, kojeg je uveo u Premijer ligu prije dvije godine, odnio bodove. Pod njegovim vodstvom Sesvete su ove sezone prvi put u borbi za Ligu za prvaka. Nismo zaboravili kako ih je Ivandija preuzeo početkom prošle sezone kad su imale samo dva boda, a on Dubrovnik napustio osvojivši tri. Prošle godine bilo je 27:26 za Sesvete, a sad je bilo i uvjerljivije – 36:30.

Linker
19. travanj 2024 06:29