Dejana Milosavljević u proboju protiv jake francuske obrane
 AFP
S KAUČA NA RAZIGRAVAČA

‘Nismo naviknute na nikakve dočeke, suze su nam u očima, nama je i ovo prelijepo i ne žalimo za trgom!‘

"Neće biti problema za nositi se s time što smo sada postali velika reprezentacija", poručila je
Piše: Dean BauerObjavljeno: 21. prosinac 2020. 19:02

Ona je zadnja stigla u Dansku. Dejana Milosavljević pridružila se Kraljicama zadnje tri utakmice. Bila bi vjerojatno od početka jasno, da se nije ispriječio virus. Znate i koji.

- Bilo je stvarno teško pratiti cijeli prvi dio, sve one utakmice preko TV. Tako sam željela biti ondje odmah, od pomoći. No opet, kada sam došla... sreća i ponos.

Je li vam bilo teško uključiti se, odjednom se iz svog doma i izolacije, "ubaciti" u najvišu brzinu kakvu iziskuje kontinentalno natjecanje koje je bilo u punom jeku.

- Neću lagati, bila sam 10 dana doma, zatvorena. Dakle, fizički baš ništa nisam radila, niti mogla raditi. Vele da je profesionalnom sportašu dovoljno i samo tjedan dana neaktivnosti, pa da cijela forma padne. Potrudila sam se maksimalno koliko mogu, da se vratim što bolje, a koliko je to dobro bilo... neka drugi procijene. Ma, svaka pobjeda nam je donosila samopouzdanje više.

image
MARKO TODOROV/CROPIX

Koliko vam je žao što ovakav uspjeh ipak nije mogao biti obilježen dočekom na nekom trgu, kako bi sigurno bilo u normalnim, zdravim okolnostima?

- Iskreno, nama je i ovo prelijepo i prekrasno i neuobičajeno. Nismo naviknule na ikakve dočeke, suze su nam bile u očima i to govori dovoljno - iskreno će Dejana.

Hoće li vam bronca iz Danske na budućim velikim natjecanjima biti opterećenje ili suprotno, poticaj više?

- Ovo nam je jasno podignulo samopouzdanje i bez brige, mislim da ćemo se moći nositi s budućim statusom jake reprezentacije - veli ekonomistica ili službeno prvostupnik 3 godine poslovne ekonomije.

- Posao? Pa, zašto ne, možda i u ovoj, ekonomskoj struci, makar imam i nekih drugih želja. Recimo rad s djecom u dječjem vrtiću, igraonici ili slično.

Linker
26. travanj 2024 17:14