DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PROMJENA NA KLUPI

Nova smjena u PPD Zagreb! Vlado Šola podnio ostavku nakon samo četiri mjeseca, evo tko će ga naslijediti

Klub me pozvao, situacija nije baš dobra, a ja nisam čarobnjak - rekao je novi trener
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 19. veljača 2021. 19:56

Četiri mjeseca na klupi PPD Zagreba izdržao je Vlado Šola. Povratak iz Aalborga bio je rastanak. Šola je dao ostavku, nezadovoljan rezultatom i sutra će se oprostiti s momčadi, a na njegovo mjesto dolazi Ivica Obrvan, koji je dan-dva ranije postao i izbornik Bosne i Hercegovine.

Promjene u PPD Zagrebu već su učestala pojava, Obrvan je već treći trener ove sezone, no teško da će to riješiti sve probleme. Zagrebu za pomak treba i kvaliteta na terenu, jer ova momčad je potvrdila da to nije, a to će biti nešto duži proces.
Obrvan se drugi puta vraća na klupu Zagreba. Njegov prvi boravak u Zagrebu obilježila je pobjeda nad Barcelonom, prva i jedina do sada. Dugo je bio bez posla, a sada su u dva dana došla dva i to velika i izazovna.

- Klub me pozvao, situacija nije baš dobra, a ja nisam čarobnjak. Razgovarao sam sa Šolom, gledao sam PPD Zagreb, znam što me čeka. Mogu samo reći da je Zagreb veliki klub i da svi koji igraju u njegovom dresu moraju to dobro znati. Jedino zajednički možemo napraviti pomak. Koliko, to je u ovom trenutku teško reći, a sigurno je cilj dobro finiširati u sezoni i popraviti dojam. I ja ću sa svoje strane učiniti sve da bude tako - zaključio je Obrvan.

Linker
25. travanj 2024 05:21