Cemal Kutahy sa sinom

 SCREENSHOT Screenshot
UŽAS U TURSKOJ

Nova tragedija, poginuli su kapetan turske reprezentacije i njegov sin: ‘Zagrlio si ga i otišao si u raj‘

U ruševinama obiteljske kuće nakon potresa ostale su zarobljene i Cemalova trudna supruga te punica.
Piše: SNObjavljeno: 14. veljača 2023. 12:06

U moru ljudskih tragedija koje ovih dana pristižu iz Turske, dolaze i nove strašne vijesti o još jednoj iz svijeta sporta.

Turski rukometni savez potvrdio je kako je u strašnom potresu koji je pogodio tu zemlju poginuo kapetan tamošnje rukometne reprezentacije Cemal Kutahya (32) i njegov šestogodišnji sin Cinar (6).

"S dubokom tugom stigla je vijest o smrti našeg dragog Cemala Kutahya, kapetana muške rukometne reprezentacije, i njegovog sina Cinara, koji su zatrpani ispod ruševina kuće u kojoj su živjeli u Antakyi", stoji u priopćenju turskog rukometnog saveza, a oglasio se i predsjednik Saveza Ugur Kilic:

"Cemal je bio čovjek i sportaš velikog srca i kapetan u punom smislu te riječi. Zagrlio si svog sina, otišao si u raj. Jako mi je žao. Još nismo pronašli Cemalovu suprugu i punicu, ali radimo na tome", napisao je KIlic u oproštaju od kapetana.

Da tragedija bude još strašnija, u ruševinama obiteljske kuće u gradu Kahramanmaraşu nakon potresa ostale su zarobljene i Cemalova trudna supruga te punica.

Linker
18. svibanj 2024 21:33