DAMIR KRAJAC/CROPIX
Najteže gostovanje

Novi trener PPD Zagreba najavio okršaj s Barcelonom, igrači spremni za žestoku borbu

‘Minimum koji očekujem od igrača je da ulože svu energiju svih 60 minuta na terenu‘
Piše: HinaObjavljeno: 13. listopad 2020. 15:11

PPD Zagreb sutra na gostovanju u 4. kolu EHF Lige prvaka igra protiv Barcelone, a trener Vladimir Šola želi da se njegovi igrači, iako je to najteži mogući protivnik, pokažu u najboljem svjetlu.

"Barcelona je najteži mogući protivnik, ali mi smo se pripremali za ono što slijedi nakon te utakmice. No protiv Barcelone ćemo dati sve od sebe i želimo se prikazati u najboljem svjetlu. Ono što želim od svojih igrača kada dođu u Barcelonu je da misle na svoju najboju igru a ne na rezultat. Krajnji rezultat će biti onakav kakav mi dopustimo da bude. Minimum koji očekujem od igrača je da ulože svu energiju svih 60 minuta na terenu", rekao je Šola na konferenciji za novinare uoči puta u Barcelonu.

Nemanja Obradović također ističe kako je Barcelona svima dobro poznat suparnik, ali da on i njegovi suigrači na to gostovanje ne idu turistički.

"Znamo kakav nas protivnik čeka i kakvu momčad imaju, ali mi idemo tamo dati svoj maksimum. Imamo i određeno osvježenje u čitavoj energiji ekipe koje se dogodilo dolaskom novog trenera. Trener ima neke nove ideje i gledat ćemo da to uklopimo što prije jer nam je sljedeća utakmica jako bitna (Celje) da osvojimo bodove i jer su nam oni direktni rivali za prolaz", kazao je Obradović.

Zvonimir Srna se slaže da je Barcelona jak protivnik, ali najavljuje borbu.

"Mi idemo gore odigrati jednu pravu mušku utakmicu, što se ono kaže 'pobit' se i ostavit srce na terenu. Pokušat ćemo ih iznenaditi. Novi trener je donio neke nove stvari, a na nama je sada da na to pozitivno odgovorimo. Ako je suditi o tome po prvim treninzima mislim da smo na dobrom putu i da ćemo to predočiti na terenu", rekao je Srna.

PPD Zagreb je predzadnji na ljestvici u skupini B bez bodova nakon tri poraza, ispred Celja. U trećem kolu koje je igrano prije dva tjedna bolji je od Zagrebpčana bio danski Aalborg sa 27-26.

Linker
18. travanj 2024 11:39