VLADO KOS/CROPIX Cropix
Nije se moglo naslutiti...

Ovo su posljednje riječi Zlatka Saračevića za medije, u dobrom raspoloženju ‘uletio‘ i kolegi Šoštariću

Nije se nakon utakmice želio fotografirati s ekipom, krenuo je prema izlazu iz dvorane
Piše: Goran Čičin MašanskerObjavljeno: 22. veljača 2021. 17:49

Derbi s Lokomotivom vodio je Zlatko Saračević odlično, iz oslabljene i izranjavane ekipe izvukao je maksimum i naplatio veću širinu i kvalitetu. Vidjelo se po njegovim reakcijama tijekom utakmice koliko mu je stalo do te pobjede vrijedne novog naslova, pogotovo u svjetlu činjenice da je znao da odlazi na kraju sezone, jer mu klub nije želio produljiti ugovor.

Nije se nakon utakmice želio fotografirati s ekipom, krenuo je prema izlazu iz dvorane, vjerojatno kako bi zapalio svoju tradicionalnu cigaretu. Potom se vratio kako bi dao izjave za medije. Osim osvrta na utakmicu ponudio je i svoj pogled prema ostatku sezone. Trebao je završiti svoj posao na Podravkinoj klupi, voditi ekipu u osmini finala Lige prvakinja protiv Rostova, no nedjeljni mu je derbi, nažalost, bila posljednja utakmica u životu.

- Moj cilj, odnosno naš cilj je da ostanemo neporaženi u hrvatskoj ligi. A ovo ostalo, što će biti u Europi... Realno baš nemamo neke velike šanse, ali kad smo već tu, onda ćemo odigrati - bile su njegove posljednje riječi koje je izgovorio za medije.

U dobrom raspoloženju "uletio" je kolegi Nenadu Šoštariću, koji je također davao izjavu.

- Drž' se, dragi. Osvoji opet taj europski kup. Ajd' sretno stari - rekao je Sarač i otišao prema izlazu iz dvorane.

Linker
26. travanj 2024 07:33