Screenshot: YouTube
NIJE DVOJIO NI SEKUNDE

POTEZ KAKAV SE RIJETKO VIĐA U SVIJETU Pogledajte zašto je Hrvat dobio nagradu Sportskih novosti za Fair Play

U svom tradicionalnom izboru Sportaša godine, Sportske novosti nezaobilazno proglašavaju i najkorektnije sportaše u zemlji.
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 11. prosinac 2015. 22:23

Žiri sastavljen od sportaša i sponzora nagrade, pod predsjedanjem gospodina Ivana Radišića, direktora Službe za korporativne klijente i marketing Croatia zdravstvenog osiguranja, članova Ante Čačića, izbornika nogometne reprezentacije Hrvatske, Dubravka Šimenca, bivšeg vaterpolista, Veljka Mršića, trenera Cedevite te Maide Arslanagić, bivše rukometašice, za Croatia zdravstveno osiguranje trofej fair-play - Sportske novosti 2015. izabrali su DRAGU VUKOVIĆA.

Drago Vuković napravio je u bundesligaškoj utakmici Kiela i svog Füchse Berlina nesvakidašnji potez. Dok je napadao na gol protivnika, igrač Kiela Mamelund ga je faulirao u prolazu, a sudac je pokazao ekspresno dvije minute za norveškog igrača. Drago Vuković je objasnio sucu da se nije dogodio prekršaj za isključenje. Sudac je otišao do zapisničkog stola i poništio svoju odluku što je bio i svojevrsni presedan u rukometnom svijetu.

Trofej Croatia zdravstveno osiguranje - Sportske novosti za fair-play potez u 2015. godini stoga toga ide Dragi Vukoviću, bivšem hrvatskom reprezentativcu.

Linker
01. svibanj 2024 23:11