MARIUS BECKER
NA METI PRVAKA EUROPE

Povratnik u hrvatsku reprezentaciju za SN otkriva pravu istinu o velikom transferu: ‘To nije istina!‘

‘Idem jutros na doručak, kad me Mandić zaustavi i kaže “ohoo, padaju bombe, vidim”, priča Čupić.
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 11. siječanj 2021. 16:47

Kad ide, ide sve. Ustvari kod njega i nije prestalo. S Vardarom dvostruki prvak Europe, povratnik u reprezentaciju nakon skoro četiri godine, kada su svi mislili da se to više nikad neće dogoditi. No, kad si rukometaš, kada znaš igrati rukomet, kad ga igraš dobro i s godinama se pretvoriš u lidera, to je jednostavno tako.


I kao šlag na sve sada navodni poziv europskog prvaka Kiela koji Ivana Čupića želi vidjeti u svojim redovima. Kompliment primjeren samo velikim facama. Ako ništa, dobar PR i ne bi bio prvi koji dolazi iz menadžerskih smjerova, no kako stvari stoje ipak netočan navod.


- Treniram, spremam se i na popisu sam za Egipat. Samo mi je to u glavi. Idem jutros na doručak, kad me Mandić zaustavi i kaže “ohoo, padaju bombe, vidim”, kao idem u Kiel na pola sezone, što naravno nije točno.


Što je točno?
- Točno je to da sam tu do 31. lipnja 2021. Vardar nikad nije upitan i meni je uvijek na listi prioriteta. Vardar će odlučiti što i kako. Sve je na Vardaru, na meni nije ništa. To što je izašlo da idem nakon SP bilo gdje, nema nikakve istine. Ja nemam ni informaciju da je netko kontaktirao Vardar. Rekao sam da ću ostati da se klub uspije održati i to sam učinio.


No, ponuda ima?
- Ponuda, fala Bogu ima, što je u mojim godinama dobro saznanje. No, ponovit ću Vardar odlučuje. Ako me žele zadržati, moraju se izjasniti.


Kiel bi bio dobra, ali ne idealna opcija, jer odlaskom na pola sezone Čupić ne bi mogao igrati Ligu prvaka koju je već ove sezone igrao u dresu Vardara. Osim toga odluka nije tako jednostavna u njegovom slučaju, jer je su u pitanju i obitelj i četvoro djece koji su u Skoplju, među kojima ima i školaraca.


No, ajde ako je netko u bubnuo Kiel, bilo je dobro za čuti. Iako, kada sve zbrojimo i oduzmemo, nama se čini najbliži doma. Pustimo, vrijeme će pokazati. Do sljedeće bombe.

Linker
20. travanj 2024 18:26