Pedja Milosavljevic / CROPIX
POMALO NEOČEKIVANO

PRIJE SEDAM GODINA BILA JE TO JEDNA POTPUNO DRUGAČIJA PRIČA Atmosfera u Beogradu bila je prava kamilica, samo se jedna stvar nije promijenila

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 11. travanj 2019. 23:59

Atmosfera na u četvrtak odigranoj utakmici Srbije i Hrvatske (25:25) je sve skupa bila prava kamilica u odnosu na ono što se dogodilo prije sedam godina u polufinalu Eura. Tada je Arena bila puna, sada je gornji prsten bio skroz prazan, a donji s dosta slobodnih mjesta.

I nije tu bilo ni ozbiljnog vrijeđanja, ni ozbiljnog navijanja, ali su svi bili sretni da je ipak došlo toliko ljudi, a ulaz je bio slobodan. Čak ni sigurnosno gledano to nije bilo opasno. Inače, sve je sklepano u zadnji tren, pa su tako novinari ispred dvorane čekali pred zaključanim vratima, morali skakati na tribinu i s nje, jer je domaćin zaboravio postaviti stepenice.

Inače, teško bi bilo i 3.000 gledatelja da su se ulaznice prodavale, jer to očito u Srbiji nikoga previše ne zanima, osim kada igra Hrvatska. A kada igra Hrvatska uobičajeno je da bude poneki zvižduk kod istrčavanja i da se na himnu urla i zviždi, da se ona ne bi čula. Nažalost, to je stvar koja se nije promijenila, a vjerojatno ni neće.

Rezultati by SofaScore

Linker
01. svibanj 2024 23:53