Cropix
MEDIJI ODUŠEVLJENI

Totalna euforija zahvatila Austriju: ‘Bio je to junački povratak i jedan od od najvećih uspjeha u povijesti‘

Oduševljenje dijeli i Kleine Zeitung koji je utakmicu u Manheimu također okarakterizirao kao ogroman uspjeh
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 14. siječanj 2024. 22:44

Hrvatski rukometaši remizirali su 28:28 s Austrijancima u drugom kolu Europskog prvenstva. Izabranici Gorana Perkovca nisu uspjeli nastaviti gdje su stali protiv Španjolske. Hrvatska i s ovakvim rezultatom teško može ispasti te bi slavljem protiv autsajdera Rumunjske potvrdila prolazak u drugi krug, no pitanje je koliko će bodova ondje prenijeti.

Austrijski mediji zadovoljni su igrom svoje momčadi te su ovakav ishod dočekali s velikim oduševljenjem. Austrijski Sky Sports se raspisao o velikoj senzaciji. Hvale svoju momčad koja je ostvarila veliki rezultat protiv "jednog od favorita turnira".

Kronen Zeitung se raspisao o hrabroj igri austrijske reprezentacije koja je unatoč svim očekivanjima došla do velikog boda. Današnji rezultat nazivaju‘ jednim od najvećih uspjeha u povijesti reprezentacije‘.

Oduševljenje dijeli i Kleine Zeitung koji je utakmicu u Manheimu također okarakterizirao kao ogroman uspjeh. Pišu o tome kako je Austrija unatoč skraćenoj rotaciji učinila junački povratak na kraju utakmice koji joj je na kraju donio bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 17:55