Ivica Obrvan

 RONALD GORSIC Cropix
PPD U PARIZU

HR prvak pred teškim ispitom u Ligi prvaka: ‘Moramo pokazati ono najbolje iz utakmice s Portom‘

‘Želim da se hrabro suprotstavimo, nadam se da ćemo pružiti angažiranu igru.‘
Piše: HINAObjavljeno: 04. listopad 2022. 14:31

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb utakmica je 4. kola EHF Lige prvaka u kojoj će gostovati kod PSG-a.

Trener Ivica Obrvan i lijevi vanjski igrač Jakov Gojun svjesni su težine suparnika, ali obojica žele da zagrebačka momčad u ovoj utakmici pokaže barem dio onoga što su pokazali prije tjedan dana u zagrebačkoj Areni protiv Porta.

- Ne treba puno filozofirati ako kažem da nas čeka jedno od najtežih gostovanja u Ligi prvaka. Igramo na gostujućem terenu, kod Pariza. Htio bih da pokažemo još jedna koračić prema naprijed u odnosu na utakmicu s Portom, ne razmišljajući o rezultatu nego o igri - rekao je Obrvan pa dodao:

- Želim da se suprotstavimo hrabro, da ovo što smo radili zadnja tri četiri dana sprovedemo u praksi. Oni imaju nekoliko nezgodnih igrača, ali nadam se da ćemo pružiti koncentriranu, dobru, angažiranu igru i da ćemo, bez obzira kakav rezultat bude, biti zadovoljni svojom igrom.

Gojun ističe kako su on i njegovi suigrači spremni iako ih čeka ekipa koja već godinama s visokim budžetom napada Ligu prvaka i žele je osvojiti

- Svjesni smo težine utakmice. Spremni smo, zdravi smo i na nama je da se borimo od prve do zadnje minute, da pokušamo prenijeti nešto iz ove zadnje utakmice protiv Porta - kazao je Gojun.

Dvoboj hrvatskog i francuskog prvaka na rasporedu je u četvrtak 6. listopada s početkom u 20.45 sati. PPD nakon tri kola zauzima šesto mjesto na ljestvici s dva poraza i jednom pobjedom koju je ostvarioi prije tjedan dana protiv porta (29-23). PSG je drugi s dvije pobjede i jednim porazom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 01:39