GORAN MEHKEK Cropix
OSTALI SU ‘KRATKI‘

Razočaranje u Zagrebu nakon poraza: ‘Ne možemo dozvoliti toliko grešaka, očekivali smo više‘

Matej Mandić je bio sjajan na golu, ali nije pomoglo. Čak je i Ante Grbavac nastavio odlično...
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 25. rujan 2024. 21:36

Razočarani su bili zagrebaši nakon poraza u Norveškoj. Svjesni su da je to bio poraz koji bi mogao biti opasan u konačnom raspletu skupine. No, što je tu je, sada je stanka u Ligi prvaka, za dva tjedna u Arenu stiže Szeged i treba gledati i pronaći novu nadu.

Andrija Nikolić, trener Zagreba, nakon bolnog poraza kaže:

- Bolji je bio Kolstad. Da bi se dobila utakmica u Ligi prvaka mi moramo biti na visokoj razini, a mi to u napadu nismo bili. Dosta tehničkih grešaka, kažnjavali su nas, vraćali smo se, ali opet promašeni šutovi, greške i otišlo je na njihovu stranu. Ne možemo dozvoliti toliko tehničkih grešaka u utakmici.

Matej Mandić je bio sjajan na golu, ali nije pomoglo. Čak je i Ante Grbavac nastavio odlično…

- Zaslužena pobjeda Kolstada, od početka su ušli hrabrije i s manje nervoze nego mi. Puno tehničkih grešaka, puno nervoze, ne znam ni ja zašto. Nakon Aalborga smo očekivali više, no nismo uspjeli. Treba dignuti glave i dočekati Szeged s optimizmom, druge nema - kaže Mandić.

Luka Klarica je bio najefikasniji igrač Zagreba.

- Zasluženo su nas pobijedili. Mi smo loše ušli u utakmicu, bili u minusu od pet golova, stizali smo stalno. Puno tehničkih grešaka za ovakvog protivnika koji živi od polukontre. To što smo im dali su iskoristili i zasluženo pobijedili. Na odmoru smo se nadali da će se neke stvari okrenuti na našu stranu, ali se to na našu žalost nije dogodilo. Ne znam iskreno što reći o završnici - zaključio je Klarica.

Da, to nitko ne zna, ali mora se naći odgovor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 21:37