Denis Tot

 Instagram (Denis Tot)
VELIKA TUGA

Brat preminulog rukometaša otkrio istinu oko njegove smrti: ‘Sram vas bilo zbog tih gluposti i laži!‘

Boris Tot se na društvenim mrežama oglasio o smrti svojeg brata Denisa koji je preminuo u Skoplju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2022. 07:54

Hrvatski rukometaš Denis Tot je preminuo u 28. godini života. Iako je iz Skoplja prvo dolazile informacije kako bi uzrok smrti mogle biti posljedice premlaćivanja u jednom noćnom klubu, izgleda da je Denis preminuo od srčanog udara.

Makedonski mediji su prvotno pisali kako je u bolnicu stigao u teškom stanju nakon tučnjave u klubu, ali iz skopske bolnice i makedonskog MUP-a su to demantirali i rekli kako nije bilo tragova nasilja i da je Tot u bolnicu doveden u kritičnom stanju nakon srčanog zastoja. To je sada potvrdio i njegov brat Boris.

"Hvala lijepo gospodi novinarima na 'profesionalno obavljenom poslu. Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih tjelesnih ozljeda, tuče i ostalih gluposti koje su tijekom cijelog dana bile pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet", objavio je Boris Tot na društvenim mrežama i tako stao na kraj špekulacijama koje su se vrtjele tijekom dana.

Linker
24. travanj 2024 08:46